Opravy elektro hradec králové

Zajišťujeme opravy motorů a elektrospotřebičů, prodej motorů a nářadí. Revize elektrických zařízení Hradec Králové , projekty elektro. Servis domácích spotřebičů v Hradci Králové a okolí.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Škaloud - servisní, s. Zaměřujeme se také na opravy profesionální audiotechniky jako jsou repro bedny, mixážní pulty, zesilovače, mikrofony.

Poslat poptávkuPoptávka. Jiří Flégr ELEKTROSERVIS provádí opravy elektrospotřebičů v Hradci králové a blízkém okolí. Servis elektroniky, servis pc, montáž satelitů - Hradec Králové. Nejlepší servis elektro Hradec Králové na našem trhu! Ověřené informace o firmách z oboru Ledničky, pračky a myčky v okrese Hradec Králové a okolí.


Katalog firem Elektro Ledničky, pračky a myčky. Elektroinstalace Miroslav Podolínský - elektro , instalace, satelity, opravy a kabelové rozvody.

Kompletní servis, rychlost a kvalita pro firmy i domácnosti. TRAFO CZ-TRANSFORMÁTORYfotek. Kombinované spotřebiče pro nás nejsou žádný problém, protože jsme proškoleni jak v oboru elektro , tak plyn. Mezi naše služby patří: opravy , montáže, uvádění do provozu, údržba, prodej, včetně katalogového prodeje náhradních dílů.


Specializujeme se na vestavné spotřebiče. Zabýváme se zabezpečovací technikou více než let. Prodáváme a montujeme elektronické a mechanické zabezpečovací systémy. Provádíme revize elektrických zařízení.


Elektra MIKAS se nachází v Hradci Králové v ulici S. Dispečink obsluhuje šikovná paní která Vám ráda pomůže a poradí. Pro objednání opravy je NUTNÉ ZNÁT. Martin Linhart - Vlášek elektro. Opravy praček a sušiček prádla.


Bezstarostnost s Miele Servis Certifikátem. Dlouhá životnost, optimální komfort a maximální kvalita. Nákup produktu značky Miele je ta nejlepší volba.

Přejete si maximální bezpečnost a spolehlivost svého nového spotřebiče? Vám společnost Miele nabízí exkluzivní záruku na . Adresa: BAND SERVIS CZ s. Otevírací doba: Po-Pa 7. Kvalitní printer servis HP Pardubice a Hradec Králové , opravy tiskáren HP Pardubice a Hradec Králové , servis pro tiskárny HP Pardubice a Hradec Králové - odvoz zařízení k servisní opravě do hodin od nahlášení závady. ZAJISTÍME -bleskové opravy i pozáruční, do dnů -zastoupení firem pro servis všech domácích spotřebičů -prodej, instalace TV, video, sat, audio pro firmy vč. NONSTOP SERVIS pro stálé klienty na tel.


Rozšíření o opravy hydraulických zařízení. Podnikatel je zapsán v Živnostenském rejstříku Magistrátu města Hradce Králové. Servis všeho druhu – Pardubice a Hradec Králové. Spolehlivý počítačový servis v centru Hradce Králové.


Trápí Vás rozbitý displej telefonu, stagnující tablet či nefunkční notebook? Počítače, servis notebooků, tiskáren.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.