Automyčka praha 9

Největší mycí centrum v Praze samoobslužných mycích boxu, vysavačů ruční mytí s obsluhou. Zbrusu nová samoobslužná bezkontaktní automyčka. Spuštěn testovací provoz! Finální oplachování s leštícím a sušícím efektem . S maximální pečlivostí zajišťujeme kompletní servis, který představuje spojení kvality a profesionality.


Využijte našich služeb ještě dnes.

Garantujeme vám, že s automyčky. Praha Náměstí Republiky 8. Nabízíme ruční mytí vozů na té nejvyšší úrovni! Najdete nás přímo u stanice metra Kolbenova v Praze 9. U nás používáme pouze tu nejkvalitnější autokosmetiku.


Podívejte se na náš přívětivý ceník a dorazte k nám, o Váš vůz se postaráme jako nikde jinde. Rychlost, spolehlivost a záruka nejvyšší kvality u nás není pouze . Základní nabídka je široká: od ručního mytí aut, běžné přípravy vozu, tepování interiéru, broušení, renovace a konzervace autolaku až po skelný kabát či odstraňování polepů.

Ruční automyčka Hostivař Vladycká ul. Z rozsáhlé škály základních mycích programů si vybere každý. Ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně na základě jeho požadavků. Zavolejte si a zeptajte se. Při čekání na umytí lze využít připojení k WIFI zdarma!


V Praze se nachází auto myčka Mynos, kde Vám důkladně umyjeme Vaše auto. Jsme autorizovaný servis. Už nemusíte jezdit na emise, STK, myčku, pneuservis nebo sklo servis zvláš ť, náš komplex vám nabízí vše na jednom místě, takže Vaše problémy s autem . Globus je držitelem Pečeti kvality.


Program Pečeť kvality zaručuje, že kvalita pohonných hmot dlouhodobě odpovídá přísným evropským normám. Plnění podmínek Programu posuzuje a známku Pečeť kvality uděluje společnost SGS Czech Republic, s. Parkování v nákupním centru po dobu mytí zdarma. Používají pouze kvalitní mycí prostředky od značky Kärcher a Sonax. Jejich cílem je kvalitní práce a spokojený zákazník, jsou k dispozici dní v týdnu.


O vaše auto se můžou postarat přímo u Vás doma. V případě nepřízně počasí můžou zajistit krytou garáž. Jediné co je potřeba je .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.