Stavba udírny svépomocí

Video: Stavba udírny svépomocí. Máte rádi vůni uzeného a grilovaného masa či jiných pochutin a rádi byste si je připravovali ve vlastní udírně? Zároveň se ale chcete odlišit od sousedů a nechcete klasický prefabrikovaný zahradní gril nebo udírnu z hobbymarketu? Když chcete mít vlastní udírnu , máte mnoho možností, jak toho dosáhnout.


Buď můžete koupit hotovou a najít pro ni jen místo na zahradě nebo si můžete postavit vlastní.

První varianta je mnohem rychlejší a levnější, nicméně měl jsem představu, že poctivě postavená udírna může plnit i funkci estetickou. Návod na stavbu udírny - stavba udírny svépomocí. Jak si postavit domácí udírnu ? Na to se nás často ptáte, a proto jsme pro vás připravili několik informací a doporučení o stavbě domácí udírny. Udírny a Zahradní krby s udírnou a grilem – návod na postup stavby. S kolegou jsme se rozhodli postavit něco, v čem by šlo upravit maso tak nějak stylově.


Nejsme troškaři a tak nás napadlo – co tak oboje najednou?

Při stavbě běžné udírny na studené uzení lze nadělat spoustu chyb. S radami starého praktika se jim ale vyhnete. Našel jsem jeden zajímavý odkaz (výstavba udírny krok za krokem - fotodokumentace), ale není to podle mých představ (velká stavba u opěrné zdi). Mnou zamýšlený krb by měl mít dvě ohniště, zvlášť pro udírnu a gril a nad topeništěm udírny. Není to dlouho, co jsem byl svědkem bouřlivé debaty o tom jak správně na uzení masa.


Kdyby kulisou téhle zuřivé debaty nebyla místní hospoda, dal by se tenhle dlouhý a hlasitý rozhovor při troše dobré vůle označit jako odborná debata technologů z oboru zpracování masa . Základní schéma udírny však zůstává stejné, jako v případě zmíněné dřevěné udírny. Je nutné ohniště, z nějž je kouř přiváděn . Prohlédněte si naše zboží, které je primárně určené pro stavby zahradních krbů a udíren svépomocí , prostudujte si naše nákresy, řezy, návody i fotografie a postavte si vlastní udírnu ! Absolutní novinkou je zákaznická sekce, kde naleznete nejrůznější stavby udíren , grilů a zahradních krbů, postavené přímo našimi zákazníky . Domácí udírna zpestří letní grilování a lze ji postavit i svépomocí. Udírnu se vyplatí stavět jako doplněk jiného zařízení, nejčastěji zahradního grilu. Nic ale nebrání tomu, postavit si udírnu zcela samostatně. Výhodou je, že ke stavbě můžeme využít jakýkoli materiál a tím snížit náklady na minimum.


Krb s udírnou a přípravnou plochou, která velikostí odpovídá pracovní desce kuchyňské linky, nebo takový, aby ladil s dalšími zahradními stavbami , vyžaduje spíše stavbu na míru.

Kdo si troufne postavit krb svépomocí , ušetří. Materiál na krb na fotografiích stál něco přes deset tisíc korun. Pod zahradní pergolu patří zcela jistě a neodmyslitelně krb, v dokonalejší podobě krb s udírnou. Krb je místo, kde to voní a kde rádi posedíme s rodinou či s přáteli.


Pro výrobu krbu svépomocí. Stavba zahradního krbu svépomocí Stavba zahradního krbu svépomocí zobraziť viac. Kategorie: Dom a záhrada. Stavba venkovní krb s udírnou - očima našeho zákazníka. Postup berte jako návo jak (ne) stavět zahradní krb s udírnou svépomocí :) I když výsledek stojí, profesionálům se třeba rozklepou ruce.


K samotné stavbě jsem nepřistupoval jako normální člověk, ale obráceně odzadu :) Nejdřív se postavila pergola. Rozšíří vám obzory a možnosti přípravy různých dobrot a pochutin. Může být nepřehlédnutelnou ozdobou vaší zahrady, přístřešku či dvora.


Jestliže se tedy rozhodnete postavit si pěknou udírnu sami, jde o poměrně náročnou stavbu. Stavba krbu s udírnou a grilem svépomocí , návod jak postavit krb ze starých cihel. Pojďme si ukázat, jak jednoduché je postavit si vlastní dřevnou udírnu , ve které budete moci připravit přátelům i rodině delikatesy, o kterých se jim nesnilo. Přestože může na první pohled dřevěná udírna působit jako jednoduchá stavba , je třeba při ní myslet na několik zásadních věcí. Stavbu grilovacího ohniště, krbu nebo udírny zvládnete svépomocí.


Je to trochu jako dětská stavebnice. S návodem ji složí i ti nejmenší, bez něj mají problém i dospělí. Začít stavět krb nebo gril na zelené louce bez předchozích zkušeností se proto ne vždy setká s úspěchem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.