Plat farmaceutický asistent praha

Jednoduchá odpověď přes Indeed. Zobrazit všechny nabídky práce: Medifin a. Nabídek práce Dr Max na Indeed. Plat farmaceutického asistenta už rozebírají maminky na webu eMimino.


Uvažuji o studiu farmaceutického asistenta a zajímalo by mne, zda je tu někdo, kdo toto povolání vykonává a jaké má platové ohodnocení.

Luciis1já v Praze nastupovala za třináct hrubýho :mrgreen: . Brno, okres:Brno- město. Praha - Středočeský kraj. Náplň práce příprava léčiv s obsahem cytostatik Požadujeme SZŠ, nebo VOŠ v oboru farmaceutický asistent , event.


Uložit - Poslat známým . Aktuální nabídka práce z oblasti farmacie pro lékárníky, laboranty, vědeckovýzkumné pracovníky, odborné asistenty, farmaceutické reprezentanty, asistenty klinických studií, vedoucí lékáren a regulatory managery. Vláda aktualizovala tabulky, které obsahují zaručenou mzdu a plat farmaceuta.

Víme také, nač má právo farmaceutický asistent. Prozradíme vám plat lékárníka! Upřesněte vyhledávání podle pracovního úvazku, minimálního platu , cizího jazyka či požadovaného vzdělání v nabídkách zaměstnavatelů, úřadů práce a personálních. Pro občasnou výpomoc hledáme lékárníky i farmaceutické asistenty na DPP, vhodné pro ženy na mateřské dovolené a důchodce. Pošlete svůj životopis a najděte si nové zaměstnání.


Volná pracovní místa farmaceutický laborant. Regionální rozdíly ve mzdách v oblasti obchodu jsou velké: výdělky v Praze jsou až o vyšší než v regionech. Mzdové ohodnocení pracovníků v oblasti obchodu (velkoobchod a maloobchod) je v České republice značně nesourodé - výrazné rozdíly jsou zejména mezi hlavním městem a zbytkem země. Požadujeme VOŠ nebo SŠ vzdělání v oboru farmaceutický asistent , zájem o pacienta a jeho zdraví, zapojení se do interních odborných projektů, průběžné zvyšování kvalifikace a účast na kontinuálním vzdělávání, ochotu učit se novým věcem.


Vzdělávání personálu vlastním týmem školitelů z řad magistrů a farmaceutických asistentů. PRACOVNÍCH MÍST ročně po celé ČR. Studiem získáš také možnost zajímavé práce a navíc i jistoty. Jistoty, které jiné obory nenabízí. Každý Dé eF Áčko je nenahraditelný a velice žádaný!


Max se o tebe postará (nejen) po dobu studia.

Na začátku si můžeš vybrat . Kliknite pre ponuky práce na pozíciu farmaceutický laborant. Pošlite svoj životopis a nájdite si nové zamestnanie ešte dnes! Voľné pracovné miesta pre pozíciu farmaceutický laborant. Zdravotnický asistent na odd.


LDN, nepřetržitý režim práce, základní plat dle praxe. Kromě nadstandardního platu jsme schopni Vám nabídnout úhradu členských příspěvků do ČLnK, podporu kontinuálního a dalšího odborného vzdělávání, stravenky. Farmaceutický asistent v Krnově.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.