Spontex quickmax profi mop

Mop Quickmax Profise samo-ždímacím systémem je praktický pomocník proefektivní úklid. Spontex Quickmax Profi mop se samoždímacím systémem. Plochý mop s výsuvnou násadou je vhodnýpro mokré i suché použití. Vhodné na všechny povrchy.


Pohodlí zaručuje také teleskopická tyč mopu, kterou lze nastavit až na délku 1cm. Zatáhnutím rukojeti vám efektivní samoždímací systém mop dokonale vyždímá.

Je vhodný na všechny druhy podlah – na suché i mokré vytírání. Náhrada z mikrovlákna absorbuje prach a nečistoty do svojí . Quick Max mop Vám umožní dokonalé a rychlé uklízení podlahy bez potřeby namáčení rukou a ohýbání zad. Teleskopická tyč nabízí jednoduché nastavení výšky až do délky . Každý mop občas potřebuje vyměnit opotřebovanou hlavici. Rychlé a účinné ždímání mopu bez kontaktu s vodou. QuickMax Profi je plochý mop s vestavěným samoždímacím systémem.


Vaše ruce zůstanou suché a čisté. Magnetický systém na hlavě mopu ulehčuje manipulaci s mopem při ždímání.

SPONTEX QUICKMAX PROFI se samožď. ZDARMA 1x kbelík QUICKMAX. Zatiahnutím rukoväte vám efektívny samožmýkací systém mop dokonale vyžmýka. Tato nabídka od prodejce LIMAL_CZ byla archivována dne 01. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru!


Zobacz inne Sprzątanie ręczne, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Płaski mop z uchwytem teleskopowym i obrotową głowicą 3° jest odpowiedni zarówno do mycia na sucho i na mokro. Nadaje się do wszystkich powierzchni. Pokud používáte třásňové mopy, ždímač je k dispozici samostatně. Kbelík Quick Max je skvělým pomocníkem nejen pro Quick Max plochý mop , ale i pro majitelky standardních třásňových mopů.


Vytvořili jsme speciálně tvarovaný košík, díky kterému třásně při . Teleszkópos nyele biztosítja a kényelmes használatot. Quick Max Profi to wysokiej jakości mop z mikrofibry ze specjalnym systemem wyciskającym wodę. Száraz és nedves használatra egyaránt ideális, ezáltal fokozva praktikusságát. Quickmax hitro in učinkovito očisti vse vrste talnih površin.


Ima dolgo teleskopsko palico in vrtljivo glavo, tako da doseže tudi težko dostopna mesta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.