Pracovní čtyřkolky

Vybrat si můžete z modelů nejznámějších a nejoblíbenějších značek, kde již je spolehlivost a kvalita prověřena naším trhem. Pracovní čtyřkolky, prodej. TISK STRÁNKY Vytisknout. Nejprodávanější čtyřkolka ČR a SR - nyní za super cenu!


Shineray Mustang 2vč. Gladiator v široké prodejní síti Journeyman CZ.

Kč , Praha Čtyřkolka Shineray Mustang 2vč. Bunda na motorku, čtyřkolku,. SMC Jumbo 8V-twin EPS. Nová vlajková loď značky Access přichází s moderní technikou a jedním.


Goes Iron Basic 450i 4x4. Nápravy vozidla mají skvělou prostupnost terénu. Nemálo napomáhají i nízkotlaké pneumatiky. Vám nabízí kvalitní prověřené příslušenství na ATV čtyřkolky.


Orientujeme se na vozíky, přívěsy, vyvážečky, vleky a další příslušenství.

Stels Guepard 800i V-Twin - Trophy EPS. Nejvybavenější čtyřkolka s dvouválcovým motorem o obsahu 800ccm na trhu! Díky robustní konstrukci, vysokému výkonu a zejména rozmanitému příslušenství mohou sloužit jako varianta zahradního či farmářského traktoru nebo malého terénního vozu. Vzhledem k síle a schopnosti pohybovat se i . Užitkové čtyřkolky, pracovní čtyřkolky ale i terénní čtyřkolky, ty všechny Vám pomohou s nákladem a ulehčí práci v terénu. Vybíráme doma pracovní kolku.


Ale trh je přeplněn a já ztracen. Sloužit by měla jako pomocník k traktoru do lesa. Nejlépe tažné zapsané v TP a naviják. Nepotřebuji závodníka, ale spolehlivý stroj.


Co bude ,,rychlou´´ spojkou po lese. Hledáte parťáka na farmu, statek, nebo do hor? Nové modely jsou snadněji ovladatelné, mají vysokou terénní prostupnost a širokou využitelnost.


Pořiďte si pracovní čtyřkolku – neocenitelného pomocníka pro práci kolem domu, na zahradě, i v lese. Vyberte si z celé řady modelů a nástrojů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.