Dětský regál bazar

Cena je uvedena za jeden ks. Osobní prohlídka, osobní odběr. Praktický box pro optimální uložení hraček Jednoduché řešení pro udržení pořádku dřevovláknitá deska Povrchová úprava lak s potiskem textilních boxů s praktickým uchem Snadná údržba - postačí vlhký hadřík Jedná se o použité zboží ale je v super stavu. Sekce Nábytek pro děti - Děti inzerce - dětský bazar.


Maminky vědí, že Nábytek stojí na eMiminu nejméně.

Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Dřevěné boky komody jsou malované. Nabízíme vám úložné regály na hračky určené pro kluky i holčičky.


Nádherná truhlica na hračky s motívom žirafa, presne dopĺňa svojím dizajnom kolekciu k detskej posteli, postieľke, skrini, komode, regálu , polićke, či stolíku. Prodám dětský regál bez boxů. Polička, ktorú vám ponúkame je pripravená z kvalitnej MDF dosky.


Je 1 ekologická vďaka použitým prírodným materiálom.

Konstrukce a použité materiály zaručují dlouhou životnost. Regál se skládá se šesti polic a je. Vyberte si z naší nabídky. Dětské kolo Rock Machine 20. Složení: dřevo, polyester.


Montáž regálku je velice jednoduchá a rychlá. Kvalitní a pevná konstrukce, snadná montáž a veselé, barevné obrázky. Regálek je vhodný od narození dítěte (na odkládání různých věcí, jako jsou plenky, věcičky, kosmetika) až po starší děti na úklid hraček. Je také praktickým doplňkem do dětského pokojíčku.


Boky regálu jsou dřevěné, malované. Kupovanou v obchodě Lidl - Livarno Living. Nabízím novou bílou komodu s šedostříbrnými úchytky. Je sestavená, úplně nová bez jakýchkoliv oděrek.


Je značný rozdíl, mezi dětským pokojem pro malé dítě, které potřebuje především velký prostor pro hraní a odpočinek a mezi dítětem,. Lokalita Týniště nad Orlicí Královehradecký kraj. Tuhle oblíbenou kočičku si vaše děti zamilují.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.