Broušení vrtáků cena

Vrtáky obyčejné do kovům - do 3mm, 25. Broušení a šraňkování pilových pásů do délky : Id. Cena : do průměru: mm. Na trhu lze koupit několik druhů přípravků na broušení.


Prodává se například přípravek na vrtačku, ceny se pohybují kolem tisícikoruny, například Extol či Bosch. Tento přípravek taky prodáváme, ale každý si musí uvědomit, že to není prostředek na dokonalé nabroušení, ale jen na lehké přelíznutí lehce .

Ceny se mohou lišit dle náročnosti práce. Zejména při nutnosti velkých. Vysvětlivky : RO - rychlořezná ocel. Vrták , RO, za 1mm průměru, nejméně 20. Optimální ostří a úhel břitu lze nastavit s ohledem na požadavky konkrétního vrtáku.


Při zakázce nad 40- Kč dopravu zpět hradím já. Zakázky přijaté poštou brousím. Víme, jak nabrousit váš vrták, aby byl perfektně ostrý a neztratil nic ze svých vlastností.


Informativní ceník ostření nástrojů.

V případě leštěných nástrojů se cena navýšší o. U fréz dlouhého provední je cena vyšší o. Na brusce lze nastavit velikost. Průměr až mm, 100. Elko OV-přípravek na ostření vrtáků. Předností přípravku je možnost nastavení úhlu hrotu, a to v rozmezí 80°-140° podle druhu vrtaného materiálu. Přípravek je konstruován pro elektrickou stolní brusku řady B-175.


DPH 49Kč Vaše cena. CENÍK BROUŠENÍ NÁSTROJŮ. NÁSTROJE S PŘIPÁJENÝMI BŘITY (tvrdokov, stellit, ocel ). Bruska na ostření vrtáků o průměru 8-30mm . HM-pilové kotouče, CV- pilové kotouče na dřevo, CV-pilové kotouče na kov, pásové pily, hoblovací nože, zátkovníky, závitníky, kotoučové frézy, vrtáky , záhlubníky, sukovníky, stopkové frézy ad. Ostření veškerých nástrojů na dřevo, papír, kov apod.


Ušetříte: Ostřič vrtáků Holzmann BSG 13E Ostřič vrtáků Holzmann BSG 13E jednoduše a rychle naostří vrták ve snadných krocích Vhodný pro nejběžnější velikosti a typy vrtáků ,. Tyto brusky jsou určené pro broušení pravořezných vrtáků s válcovou stopkou – mm. Pro ruční broušení existuje celá řada šablon nebo jednoduchých či dokonce optických měřidel (za různé ceny ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.