Mountfield hradec králové

Hradec v přípravě nestačil na Duklu Trenčín. Rozhodl nerovnovážný stav. V kombinovaných sestavách nastoupili hráči Hradce Králové a Trenčína do přípravného utkání během… úterý 20.


Nejvíce vstřelených branek v zápase, pátek 1. Budu to mít drahé, tuší Pavelka. První nulu věnuje manželce.

Užívali jsme si to, říká Köhler. Týmové barvy: černá, bílá, červená. Domácí stadion: Fortuna aréna. IVĚ Kometa a Třinec do předkola. Místo konání, Tipsport arena (Pardubice).


Mountfield HK, Dynamo Pardubice, 2: (0: 2: 0:1). Do východočeského města zavítá nejvyšší česká soutěž po letech. Vedení jihočeského klubu následně na svém mimořádném zasedání .

Tipsport Extraliga is the top hockey league in the Czech Republic. Zatím není žádný další termín. Provozovatel webu hradeckralove.


Termíny konání jsou do systému . Datum konání: Sobota, 19. Výsledek: 8:(5:1:2:2). Patrik Stehno vedoucí náboru, trenér 3. Martin Stehno vedoucí trenér mládeže. Silně obsazený turnaj i díky tomu vyhráli před ruskými celky Omskem a Ufou, poslední skončily Pardubice.


Sedmatřicetiletý útočník, který minulé tři sezóny strávil v Liberci, se tak vrací do rodného města. Podle oficiálních stránek východočeského klubu podepsal Kudrna roční smlouvu. Vedení klubu, který se na východ Čech přesunul z Českých Budějovic, to oznámilo na tiskové konferenci v Praze.


Barvami klubu budou červená, černá, bílá a součástí loga bude název . Podívejte se na naše promo video, které můžete shlédnout při domácích zápasech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.