Filc plsť metráž

Hodí sa ako poťah … STOKLASA - sme tu pre Vás od r. Spoločnosť Brněnská továrna plstí, s. BTP Brno) je významným dodávateľom materiálov označovaných ako vlnená plsť ( plsť , filc ) alebo netkaná textília. Okrem metráže ponúkame taktiež ďalšie výrobky z plsti pre špecializované použitie (samolepiace, impregnácia, nehorľavá úprava atď.). Filc šedý melír šíře 1cm.

Položit na látkovou tabuli. Je ho možné strihať, ozdobne prešívať alebo lepiť. Požadované množstvo metráže vpíšte priamo do políčka v košíku. Hodí se jako potah nástěnky nebo si z něj můžete ušít obal na vaši oblíbenou knihu.


Najčastejšie sa využíva na výrobu či zdobenie rôznych dekorácií. Možno ho strihať, ozdobne prešívať alebo lepiť. Vyrobiť z neho môžete bábky alebo ozdobiť kvetináča.

Obchod so zlatou pečaťou Overené zákazníkmi. Najmenší metráž , ktorú je možné objednať . Plsť je určena k různým dekoracím, aplikacím, zápichům, nášivkám, lepení, na výrobu hraček, loutek. CENA ,- Kč ODPOVĚDĚT NA INZERÁT již odpovědělo zájemců 23.


Lze jej stříhat, ozdobně prošívat nebo lepit. Nejmenší metráž , kterou lze objednat je . Nejčastěji se využívá na výrobu či zdobení různých dekorací. Vyrobit z něj můžete loutky nebo ozdobit květináče. Návin v roli: 20–m dle tloušťky.


Cena je uvedena za běžný metr. Krémově- bílá dekorační plsť ( filc ) 802 . Plstené rolky sú vyrábané z lisovanej vlnenej plsti, ktorá je riadená podľa SAE špecifikácií F-až F-5 DIN špecifikácie č. CF 2, Britskej špecifikácie č. Lisovaná vlnená plsť vo forme plsťových roliek je tiež často známa pod označením . Vhodné na zateplenie, výrobu dekorácií, výtvarnú činnosť, modistiku a mnohé ďalšie.

Táto plsť sa najčastejšie využíva na výrobu vložiek do topánok. Složení: viskóza a vlna , materiál je čistě přírodní a nevrže. Plsť je v různých barvách, vybírejte z barevné vzorkovnice. Při objednání více metrů ponecháme metráž vcelku.


Dekorační plsť , filc , dekorace, barevný filc. Barevný filc nebo-li plsť k dekoračním účelům. Také hledáte: dekorační filc , filc na ruční práce, filc prodej, filc metráž , plsť eshop, plsť prodej, plsť metráž.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.