Dreveny podnos

Elegantní podnos Zassenhaus z udržitelně pěstovaného kaučukového dřeva lakovaného do přírodních odstínů. Servírovací tác Vám pomůže roznést jídlo, nebo posbírat špinavé nádobí,. Hledáte dřevěný podnos ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Hodnotenie produktu:.

Je vyrobený z prírodného dreva a opatrený matným náterom s patinou. Drevený podnos s úchytmi priemer: cm. Model riadu z keramiky v ľudovom štýle doplnené drevenými detaily z agátového dreva.


Model dokonale zapadá do atmosféry krčiem, hostincov a motorestov. Jasanový dekorační tác II. Dřevěný podnos - romantický kapučínový.


Stylový dřevěný podnos z jednoho kusu bukového dřeva.

Chráněno impregnací, která zabraňuje absorpci vlhkosti. Ideální pro ovoce, sladkosti, hlavní chod apod. DOPRODEJ - poslední skladové kusy (nelze objednávat nové zboží).


Ve vašem prostoru budou příjemným doplňkem a dodají mu harmonii. Na výběr ze dvou barevných provedení. Kliknutím zde souhlasíte s jejich používáním. Tento web používá cookies. Jeho moderní strohý design se hodí pro všechny interiéry, přírodní vzhled bambusového dřeva pak dokonale ladí nejen s jemným bílým . Možno použiť aj pod svietniky, na kvetinové dekorácie a pod.


Sřední dřevěný podnos , vhodný pro práci s Montessori pomůckami. Takmer pri všetkých aktivitách, ktoré s deťmi môžte vymyslieť viete využiť podnos. Dáte im tak oveľa väčšiu dôležitosť.


Bukové drevo je tvrdé, husté a veľmi kvalitné. Milujete léto, pohodu a kávu na verandě? Díky našemu dřevěnému podnosu můžete jednoduše a elegantně nosit kávu a dobroty až ke stolu.

Podnos však upotřebíte nejen v létě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.