Baristické potřeby

Potřeby a doplňky pro baristy Nás e-shop vám nabízí i doplňky pro baristy , barmany a všechny milovníky dobré kávy. Tyto pomůcky vám usnadní přípravu kvalitní a chutné kávy. Najdete zde baristická pera a další pomůcky na zdobení, pěchovadla kávy, konvičky, kartáčky na čištění a nechybí ani džezva na zpěnění mléka. Baristické potřeby na DATART. Ty nejlepší baristické potřeby nakupujte online u odborníků a využijte naše služby!


Pomůcky pro profesionální i domácí baristy - tampery, knockboxy, konvičky na mléko a další.

La Bohème Café dodává espresso směsi, směsi na filtrovanou kávu a výběrové kávy do těch nejprestižnějších světoznámých hotelů, restaurací a kaváren. Pokud máte zájem dozvědět se více kontaktujte nás níže nebo se u nás zastavte v sídle firmy na dobrou kávu a vše si osobně prohlédněte, rádi se Vám budeme věnovat. Firma Motta Europa již více než let vyrábí konvičky na mléko a baristické doplňky.


To baristovi dává více času k vytvoření dokonalé konzistence mikropěny pro vytváření latte art. Ideální vybavení kavárny, které potřebujete pro správnou přípravu kávy. Tampery, katáčky, teploměr, stopky, váhy a konvičky. Vyberte požadovanou sekci v menu.


V sekci ke stažení naleznete kompletní katalog náhradních dílů a potřeb pro baristy.

Kapitoly jsou přehledně řazeny do kategorií dle typu náhradního dílu nebo dle výrobce stroje. Spadají sem například kovové konvičky na zpěnění mléka nebo pěchovadla nutná při používání pákových kávovarů. Odvápňovací dekalcifikační prostředek DURGOL 2x125ml.


Tamper Concept-Art červený, vhodný pro pístové kávovary La Pavoni, průměr 51mm. Panel tlačítek La Spaziale S3EK. Džezvy, konvičky na mléko, váhy, tampery, chemie na údržbu kávovarů a mlýnků, odklepávače na kávu. Správný barista potřebuje kvalitní vybavení.


Odklepávací šuplík na kávu, vhodný do restaurací a kaváren. Možnost umístění pod mlýnek. Slouží na vyklepávání lógru z páky kávovaru. Nerez, kvalitní zpracování. Všetko co potrebujete do kaviarne,kancelarie alebo domov.


K správnej príprave kávy sú potrebné kvalitné pomôcky, ktoré ocení každý barista. Profesinální a domácí kávovary, mlýnky na kávu, potřeby a pomůcky pro baristy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.