Slánský tuplák 2015

Další ročník pivních slavností proběhne na Masarykově náměstí ve Slaném v pátek a sobotu 19. Můžete se těšit na přehlídku malých pivovarů, atrakce pro děti, soutěže a hudební produkci. Pivní a hudební slavnosti se konají na místním náměstí. Pivovarské slavnosti s řadou doprovodných koncertů a programem pro děti proběhnouve Slaném.


Na oba dny je připraven bohatý hudební program, divadlo, doprovodný program pro děti. Slánský tuplák letos proběhne v pátek 19.

Deratizéři - Folk, folk, folk (live)Deratizéři. Find the Best Pubs, Microbreweries, and Beer Gardens in Prague for Drinking Quality Czech Beer. Visit Craft Breweries in the Czech Republic.


Zákolany - Pianka, Festík s nádechem jara 30. Kladno Švermov - Čarodějnice 13. Těšit se můžeme opět na krojovaný průvod a vystoupení řady souborů. Na slánských pivních slavnostech jste mohli zakusit rozmanité druhy piv z devíti pivovarů.


Motto: Pivo, hudba a zábava! VSTUP ZDARMA ;-) Zazní taky v premiéře náš song o slánským pivovaru ;-) V sobotu 20.

Vyznamenání města - NOVÉ. Znouzecntost, Kohout plaší smrt. Volant, Punk Floi DiS. Bod 2: příspěvky na kulturní akce. Březnice, Rockfest Březnice.


SCHVÁLENÍ HOSPODÁŘSKÝCH VÝSLEDKŮ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ . Velkolepá slavnost probíhala až do sobotního odpoledne v opravdu veselém duchu. Do té doby, než neznámý anonym nahlásil , že na náměstí je ukrytá bomba. Slaný - Šantán, Rosie, Meta a další.


Foto: Veronika Víborčíková - KL. Pluženský Starter Festival 16. Košťany Woodstok Festival 21. Modlany Den s Modlanskou skládkou 28. Proboštov Rock u rybníka 28.


Foto z akcí Soul Food Night VIII Bat. Jindřichův Hradec, Lucky Perry, Provokace bez legrace, Vision Days, Sex deviants, oslava narozek. Praha-Žižkovská noc, Kuře v hodinkách, NVÚ,SNAD ,VISION DAYS.


Datum, Muži (do 15.let), Muži (nad 15.let), Ženy (do 15.let), Ženy (nad 15.let), Změna, Celkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.