Šicí stroj brother bazar

Inzeráty Šicí stroj - aktuální inzeráty na Sbazar. Kč , Šumperk Šicí stroj Brother. Průmyslový cik - cak (trojzápich) Brother LZ2-B855E-3. Konfekční dírkovačka-nepoužíhan.


Prodám počítačem řízený šicí stroj vyšší kategorie s IDT systémem. Robusní kovová konstrukce umožňuje stabilní chod při vyšším zatížení.

Je vybaven programy, včetně vyšívání dvou druhů abecedy, vyšívacích, overlockových a strečových stehů na zpracování pružných materiálů. Na osvětleném displeji pře. Sekce Textilní stroje - bazar strojů - řádková inzerce.


Prodám elektronický šicí stroj ve výborném stavu, druhů stehů, automatický navlékač nitě, ořez nitě. Rozšiřující pracovní stolek,plastovy kufr, zakladni patky (zippvá apd), dále lemovací,. Sháním tento nebo podobný . Vyšívací stroj Brother PR 6je šestijehlový vyšívací automat s vyšívací plochou až 2x 3mm a novým extra velkým dotykovým displejem. Tento poloprůmyslový vyšívací stroj nabízí typů fontů písma přímo v paměti stroje , extra velký .

Bazar - šicí stroje , vyšívací stroje a příslušenství. Vítejte v bazaru šicích strojů ! Máte doma starožitný šicí stroj , který vám překáží a nechcete ho vyhodit? Koupili jste nový šicí stroj a pro starý již nemáte využití? Nebo vám zbyly patky, jehly nebo přídavný stolek?


Podejte si inzerát do rubriky Nabídka! Prádlový dírkovací stroj. JUKI S JEHELNÍM PODÁNÍM. Knoflíkovací stroj BROTHER. Rýglovačka Zapošívačka CSEPEL.


Toyota Necchi 215A má ve výbavě šicích programů, které jsou zobrazeny přímo na stroji. Dále nabízí i netradiční, půvabné dekorativní stehy, snadno nastavitelné dvěma kruhovými voliči s měkkým, na dotek příjemným povrchem. Vše potřebné k šití, pletení a jiné ruční práce naleznete v sekci Šicí stroje , galanterie na inzertním serveru ANNONCE.


Naleznete zde šicí stroje , pletací stroje, látky, bavlnky a další šicí a pletací portřeby. Descubre (y guarda) tus propios Pines en Pinterest. Pestrá nabídka šicích strojů a overlock od značek AEG, Guzzanti, Singer a další.


Jednojehlový průmyslový šicí stroj se spodním podáváním šijící rovným vázaným stehem, s přímým náhonem, panelem s grafickým displayem. Pro středně těžké materiály, Úsporný AC .

Bazar strojů nabízí inzeráty šicích strojů. Nové, bazarové šicí stroje. Vložte inzerát do inzerce zdarma, prodejte, kupte levné šicí stroje. Všechny informace o produktu Hrajeme si na domácnost Klein Šicí stroj Fashion Passion, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení.


Britská Guyana, Tříšilinková žlutá či Modrý Mauritius se vám do sbírky nehodí? Nevadí, na Aukru najdete APOSTy, R-známky, celiny i celé sbírky a partie. Proto Vám před nákupem jakékoliv použité techniky doporučujeme prověřit cenu a dostupnost náhradních dílů pokud možno.


This Pin was discovered by bonjourifa. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.