Rustikální úchytky se štítkem

Rustikální nábytkové úchytky se štítkem Nábytkové kování úchytky. PORCELÁNOVÁ ÚCHYTKA 96mm BÉŽOVÁ S DEKORACÍ Hnědá růže III. Selský nábytek - SIRO, TULIP Nízké ceny. Více než odběrných míst.


Předmětem činnosti je především výroba v oboru nábytkové kování, dřevěné prvky pro starožitný a rustikální nábytek, repliky nábytku, opravy nábytku.

Nabízíme rustikální úchytky za příjemné ceny. Velký výběr z různých mosazných úchytek. Rozety v provedení staromosaz, staroměď. Vysoce kvalitní nábytkové kování z produkce italského výrobce Bosetti Marella, používané jak na moderní nábytek, tak na rustikální či dokoce repliky nábytku starožitného. Celokovová sklopná oválná úchytka ze slitiny zinku galvanicky pokovená,.


Knopka rustikální , oválná se štítkem , materiál kov s povrchovou úpravou staromosaz. Nábytkové kování, to jsou především úchytky na dvířkách a zásuvkách, ale také klíčové štítky , klíče, závěsy (panty).

Zvolit můžeme různé historizující slohy z posledních století, vedle zdobných zámeckých a měšťanských typů také venkovský rustikální. Nebo vybereme naopak originální . Počet kusů: Popis a Parametry. Dveřní štítek z kvalitního českého porcelánu, na přání vyrobíme štítek dle Vašeho zadání (barevné provedení, dekor apod.). POZNÁMKA : Váš text nebo nápad uveďte v objednacím formuláři do kolonky Poznámka, text je již zahrnut v ceně výrobku!


KUCHYNĚPorcelánové úchytky Porcelánové úchytky PRÁVĚ NASKLADNĚNO Stojánky do kuchyně Kuchyně, keramika, porcelán Série WELCOME. Spolkové republiky Německo. Vozíme celý sortiment obývacího nábytku, ložnice, kuchyně, postele, dětský nábytek a elektrospotřebiče.


Prodejna 6metrů čtverečních. V internetovém obchodě prodáváme úchytky , dveřní kování, poštovní schránky, drátěné programy, kliky, nábytkové kování, LED osvětlení, dřezy, větrací . Bíle rámy s patinou bílý konferenční stolek s patinou dvirka s patinou dřevěný, rustikální kulatý jídelní stůl heureka levné komody jídelní stoly s patinou jídelní stůl s patinou komoda. Keramické úchytky na kuchyňskou. Větší keramická úchytka na nábytek ve vintage stylu.


Vhodné nejen pro rustikální , ale i pro. Servis - servisní středisko FAB.

Příslušenství - štítky na dveře, psí zámky, přívěsky , visačky, rozlišovače. Gravírování - jmenovky, štítky , cedulky,. V sortimentu naleznete rustikální úchytky , panty, výsuvné boxy a systémy, osvětlení, větrací mřížky a klepadla. Dále u nás najdete koupelnové sestavy. Výrobce nábytkového kování pro starožitný a rustikální nábytek nabízí zámky, zástrče, úchytky , panty, ražená a litá mosaz.


Inzeráty kování - aktuální inzeráty na Sbazar. Bezpečnostní sáčky, plomby, přepravní obaly, tašky, pouzdra, pásky, štítky aj. Zde naleznete rustikální úchytky , knopky, podložky, panty, klíče pro Váš nábytek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.