Poliklinika pod marjánkou orl

V přízemí je lékarna a zdravotní pootřeby. ORL ordinace poskytuje komplexní péči v oboru pro děti i dospělé. Je zde možné provést vyšetření sluchu - audiometrie, foniatrické vyšetření pro děti i dospělé, vyšetření pro přidělení sluchadel. Všechna práva vyhrazena.


GNU General Public License.

Základním posláním polikliniky je zajistit maximální rozsah ambulantních zdravotnických služeb pro obyvatele Prahy zejména Břevnova. Na poliklinice naleznete širokou škálu lékařských a souvisejících . Provoz ušní, nosní a krční ambulance pro děti a dospělé, foniatrie a audiologie. Zaměřujeme se na endoskopické vyšetření, včetně video endoskopie a možnosti zhotovení … ALFA MEDICA, s. Provoz polikliniky s alergologií, chirurgií, diabetologií, gynekologií, psychiatrií a internou.


Mezi další ordinace patří oční, ORL , neurologie, ortopedie, plicní, rehabilitační a ordinace praktických lékařů pro děti, dorost i dospělé. Ušní, nosní a krční ambulance pro děti a dospělé, foniatrie a audiologie se zaměřením na endoskopické vyšetření, včetně video endoskopie a možnosti zhotovení .

Praha Břevnov - Pod Marjánkou ). ORL - ušní, nosní, krční MUDr. Pavel Lašťovička, Poliklinika Břevnov - Pod Marjánkou 1 Břevnov. Gizela Janoušek Veselá – velmi dobré otorinolaryngolog z města Praha. Podívejte se na názory a publikujte své vlastní názory v rámci největšího hodnocení lékařů v zemi České republice.


Poliklinika pod Marjánkou sídlící v Praze Břevnovu poskytuje zdravotnické služby z následujících lékařských oborů: alergologie, chirurgie, diabetologie, endokrinologie, gynekologie, hematologie, interna, kožní, ORL , ortopedie, oční, plicní, praktický lékař, pediatrie, psychiatrie, stomatologie, zubní hygiena. Břevnovskou Polikliniku Pod Marjánkou převzal od března nový nájemce, společnost Comitia Medical. Ta se nyní stará jak o budovu, tak o provoz lékařské péče.


Budovu čeká náročná rekonstrukce, dál ale bude sloužit lidem a lékařům. Na specializovaná pracoviště ORL , chirurgie, neurologie, laboratoří, ortopedie, zubní, rehabilitace, lékárny a všechna další, se procházelo suchou nohou spojovací chodbou. Omluvte, že jsem se rozepsala, mohla jsem to zkrátit na vyjádření názoru, že poliklinika byla moderní, koncepčně velmi dobře . Specialisté ( ORL , internisté) Praha. Ordinační hodiny, kontakty, podrobnosti.


Antoň- běžná ORL ambulance. FN Brno Bohunice, ORL odd. Laštůvková - běžná ORL ambulance.

Ivan Jedlička Ambulatorium pro nemoci ORL a neurologii, Pod Marjánkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.