Symboly na pračce electrolux

V případě problémů s vaším spotřebičem nás. Kde se na spotřebiči nachází produktový štítek? Vyberte svůj spotřebič, Vysavač.


PNC) najdete na produktovém štítku, kterým je váš spotřebič opatřen. Jak vyhledat model vašeho .

Na stránkách jsou uvedeny pouze modely ze současné nabídky. Pokud se vám nedaří najít váš model, může se jednat o starší typ nebo limitovanou edici. Další informace získáte u vašeho prodejce.


Co znamenají symboly na mé pračce ? Pokud si nejste jisti, jaký význam mají symboly na vašem spotřebiči, můžete si vzít k . Pokud ne, připravili jsme pro vás seznam nejběžnějších piktogramů, které vám pomohou porozumět vašemu oblíbenému pomocníkovi v domácnosti o něco lépe. Obrázky k popisovaným symbolům naleznete v galerii vpravo.

Vodovodní kohoutek, zkontrolujte filtr na objekty. Sledujte symboly s kódy pro praní na každé visačce oděvu a dodržujte pokyny výrobce pro praní. Prádlo roztřiďte takto: bílé, barevné, syntetické, jemné prádlo, vlna. Nikdy neperte bílé a barevné . Po používání spotřebiče zavřete vodo- vodní kohout a odšroubujte přívodní ha- dici.


Před čištěním nebo údržbou vždy odpoj- te spotřebič od elektrické sítě. Neperte v pračce prádlo s kosticemi ani nezaobroubené nebo natržené oděvy. Zásuvka dávkovače pracího prostředku. Oděvy, které přišly do styku s těkavými ropnými produkty, se nesmí prát v pračce. Pokud jste na oděv použili těkavé čisticí kapaliny, musíte je z oděvu odstranit ještě před vložením do pračky.


Vybrali jste si produkt, se kterým jsou spjaty desítky let profesionálních zkušeností a inovací. Electrolux se tento spo- třebič nebo . Tento důmyslný a stylový spotřebič byl navržen s ohledem na jeho uživatele. Kdykoliv jej proto používáte, můžete se spolehnout, že pokaždé dosáhnete skvělých výsledků.


Domů DOMÁCNOST Na pračce mi svítily symboly , kterým jsem nerozuměla.

Společně s vámi se podíváme na nejpoužívanější pračky a vysvětlivky, které Vám v budoucnu mohou ušetřit vrásky. E– problém s hromaděním . Autor: Thinkstockphotos. Pokud je vanička podtržená, znamená to, že praní musí být šetrné. Dvojité podtržení pak vám ukazuje, že máte výrazně zredukovat množství prádla v pračce , nejlépe na jednu třetinu bubnu. Odpovědi na své dotazy naleznete.


Na mé pračce se zobrazuje chybový kód. Asi si myslite,ze sprosta otazka,ale. Symboly Popis Fáze praní Fáze máchání Fáze odstřeďování Dětská pojistka Když se zobrazí tento symbol, nelze dvířka spotřebiče otevřít. Program Teplota Druh náplně max.


Vlna °C – studená Vlna vhodná ke praní v Praní pračce. Tento spotřebič je v souladu s směrnicemi EEC. Dbejte na to, abyste hadice nepoškodili. Vlna vhodná k praní v pračce , ručně prané vlněné a jemné prádlo označené symbolem ručního praní. Niniejsze ostrzeżenia mają na celu zapewnienie bezpieczeństwa użytkowni‐.


W wyjątkowych przypadkach konieczności sprowadzenia części zamien‐ nych od producenta termin naprawy może zostać wydłużony do. Uprostřed bílého pole je velký státní znak, pod kterým je na červené stuze, podložené žlutými lipovými ratolestmi, bílý nápis PRAVDA VÍTĚZÍ. List vlajky je čtvercový (v poměru šířky k délce 1:1). Označuje sídlo prezidenta republiky v době jeho přítomnosti v České republice, stejně tak např.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních dnů neodpověděl. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.