Perkusní pistony

PERKUSNÍ DERRINGER Dimini. Tato zbraň je volně prodejná od let (zbraň kat.D), nepodléhá registraci a není nutný ZP. Novinka z oblasti perkusních zbraní. Perkusní zbraně, Kentaurzbrane.


Klíč na pistony pro Derringer Great Gun.

Montáž pro INLINE perkusní pušky. PEDERSOLI vám nabízíme kompletní výrobní program. Vyberete si tady perkusní a křesadlové pušky nebo pistole, prachovnice,čištění (kartáčky nebo celé čistící sady), pistony ,klíče na pistony , kleště na odlívání,ucpávky a flastry,zásobník na perkusní zápalky,dioptry,mazání pro černý . Perskusní zámky používající perkusní zápalky mají vystouplou část nazývanou piston.


Na piston se nasazuje perkusní zápalka přečnívající částí kalíšku. Kalíšek zápalky tak zakryje otvor v pistonu. Na dno kalíšku dopadá při výstřelu kohout tak , že dojde k iniciaci perkusní zápalky a otvorem v pistonu je zažehnuta výmetná .

U perkusní zápalky je jedna dávka zážehové slože vložena do kovového kalíšku, který se vkládá do perkusního zámku obvykle nasazením na vystouplou část nazývanou piston (viz. obrázek). Piston má otvor vedoucí k výmetné náplni do hlavně.


Při stisku spouště se uvolní . ZMeral si si ten popalsnak ? Poplasnaky sa upravuju pre W 2piston nie na 6mm. Sam som urobil tuto chybu s 6mm flobert :-P a tak s ami tu vala krabicka flobertiek ach jaj, keby som tak domyslal veci niekedy az do konca :-) . Lineární zásobník na perkusní zápalky Davide Pedersoli USA 0Remington. Rozměry pistonů : 6mm, 6mm, 6mm. Vytahovač perkusních střel ráže. Samotnou zbraň, případně pouzdro, nabiják, klíč na pistony , náhradní pistony ( jak často je třeba měnit?), prachovnici?


Nebo je ještě něco podstatného, co je třeba si pořídit ? Obě hlavně tvoří hlavňový blok, který se otáčí na ose pevně spojené s rámem. Hlavňový blok je aretován páčkou před spouští, po jejím stlačení lze blokem pootočit. Při pootočení o 90° se blok samovolně odsune od rámu díky tlačné pružině a lze nasadit perkusní zápalky na pistony.


Jako vždy na začátku článku či recenze píši nějakou tu story, jak jsem se k dané zbrani dostal.

Prodám perkusní pušku Kentucky, ráže. Zbraň je vyrobena velmi precizně, drážkování hlavně čisté, plynulé, bez otřepů. Velmi pěkná kresba dřeva.


Nebyla střílena, stav nové zbraně. K pušce dostanete 300ks sférických střel, černý prach Vectan - balení 5kg, prachovnici s dávkovačem, dělený . Návod: Odstraňte všechnu mastnotu z nábojové komory, pistonů (u křesadlových zbraní pánvičky) a okolí zátravky. Ogivální střely o průměru mm. Střely pro perkusní derrin Great Gun o. Nářadí, čištění a náhradní díly.


Originální náhradní piston pro perkusní pistole Czechgun Gladiator. Každá hlaveň obsahuje jeden piston , takže pro jednu pistoli je potřeba zakoupit dva kusy pistonů. Všechna práva vyhrazena.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.