Janome 603 dxl

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Janome 6DXL nabízí obrovské možnosti šití. Popis Parametry Obrázky Recenze (1) K dokoupení ( 36) Videa.


Sada obsahuje: - ks cívek spodní nitě - box na cívky - sadu barev nití.

Snadné ovládání, programů, typů knoflíkových dírek, speciální Janome . Tento stroj má obrovské možnosti šití za vynikající cenu. Jednoduché ovládanie, typov. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství.


Vzhledem k jeho možnostem nastavení a množství stehů je určen pro náročnější uživatelky či poloprofesionálky. Využite túto možnosť a kúpte si tento stroj za . Vážení zákazníci, naše společnost nabízí pouze stroj.

ICÍ STROJ S ELEKTRONICKÝM OVLÁDÁNÍM. Ako sa s tým šije, nie je to nešikovné? Hlavne pri ukončení šitia, mám strach, . Tieto šijacie stroje majú vo výbave rotačný chapač, voľné rameno, šijacích programov, druhov gombíkových dierok, robustnú kovovú konštrukciu a mnoho ďalších funkcií. Celkovo šijacích programov: základné, elastické (strečové), overlockové a plastické vyšívanie, špeciálne stehy pre quiltovanie a patchwork. LCD displej, ktorý vás informuje o aktuálne nastavenom stehu.


Predaj priemyselných a domácich šijacích strojov, náhradné diely a príslušenstvo pre textilný priemysel. Japonská technológia a sila. LCD képernyőjén követheti figyelemmel az aktuális beállításokat.


Masszív fém váza tartós használatot biztosít, működése pedig rendkívül csendes. V ceně zdarma jako bonus BOX NA CÍVKY v hodnotě 349Kč. Stitch selections and settings are so easy on the large information LCD screen. Zobacz inne Maszyny do szycia, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. The maximum speed controller allows for precision sewing whilst the auto needle threader and 1-Step buttonhole makes sewing simple.


Maszyna do szycia JANOME DXL6( DXL 6) z chwytaczem rotacyjnym i wyświetlaczem LCD.

Like you I was wanting to learn quilting and this came with all the quilting bits included free it also had £off :clap: I knew I was unlikely to use fancy stitches so I like that this has a few to play with with and not pay for loads I would never likely .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.