Vsakovací blok

Třetí generace vsakovacích bloků disponuje vynikajícími technickými vlastnostmi a zajišťuje optimální výkon. Nové vsakovací bloky jsou vyrobeny ze 1 recyklovatelného polypropylénu a díky své konstrukci mají tyto bloky třikrát větší retenční objem než štěrkové lože. Bloky se skládají z těla, dna a dvou kusů zakončení. Tato stránka popisuje vsakovací blok EcoBloc MAXX a jeho součásti.


Dále se věnuje technickým datům.

Spojují se jednoduše pomocí spojek a lze z nich vyskládat různé tvary a velikosti vsakovacího . Pokud patříte mezi tyto majitele a potřebujete řešit problematiku pomalého vsakování dešťové vody nebo nedostatečný odvod dešťové vody z pozemků, nabízíme Vám jednoduché řešení v podobě vsakovacích bloků AS-NIDAPLAST. Tento způsob akumulace a následného zasakování dešťové vody se již řadu let využívá . AS-RIGOFILL je vsakovací blok určený pro vsakování a využívání srážkových vod. Jednotlivé bloky se spojují pomocí spojek a tím vytvoří pod zemí na minimálním prostoru velký využitelný objem, kde se srážková voda akumuluje, aby se dle daného účelu mohla následně vsakovat, být dočasně zadržována . Je možné jej použít pro odvodnění střech, náměstí, ulic i pro odvodnění průmyslových ploch.


Drenblok – systém na vsakovanie dažďovej vody daždová voda Majitelia stavieb, ktorí vypúšťajú zrážkové dažďové vody zo striech, asfaltových a betónových plôch do verejnej kanalizácie , sú povinný v zmysle § odst.

How To Install a FRENCH DRAIN in your back yar Do It Yourself Project, by APPLE DRAINS - Duration: 5:32. Základní vsakovací modul s geotextilií a se vstupním otvorem pro napojení trubky. Rozšiřující vsakovací modul. Možná zajímavá objemová sleva - na dotaz ! Pro efektivnější vsakování přebytečných dešťových vod navrhované s ohledem na podloží, dlouhodobou funkci a zatížení.


Už více než deset let platí vyhláška nařizující, že veškeré dešťové srážky musí být vsáknuty na pozemku, na kterém stavba stojí. V současné době se nejvíce používají buď bloky nebo tunely, do kterých se svod ze střechy zaústí a pak se voda pomalu vsakuje do půdy. Vrstvu zeminy je dobré od vrstvy štěrku izolovat geotextilií. Pořiďte si vsakovací blok a využijte dešťovou vodu! Vsakovací sada k vsakování a retenci dešťových vod.


Sestava EKOBLOKU slouží k zásaku dešťových vod do země. Je možné je použít ve všech typech ploch od instalace pod pochozí travnaté plochy až po asfaltové či betonové povrchy s těžkou dopravou do 60-ti tun. V případě použití jako vsakovací galerie se sestava bloků obaluje do geotextilie . Díky vsakovacímu systému můžeme odlehčit přetížené kanalizační síti a zabránit nadměrnému zatěžování ČOV Při překrytí zeminou 8mm je . Flexibilní a vysoce účinný vsakovací blok RONN Blok - bez použití štěrku, trubek a měření.

Tím se vytváří obrovské prostory pro dešťovou vodu. Systém bodů se spojuje dohromady a můžete, vytvářet libovolné tvary a velikost. Celý box je obalen geotextilií a zasypaný zeminou. Využitelnost boxů je téměř jejich kapacity. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.