Rádiem řízený budík

Rádiem řízené budíky DCF signálem. Velký vyběr přesných budíků řízených z vysílače. Automatická změna času z letního na zimní.


Moderní rádiem řízený budík umí budit pomocí FM radia nebo pomocí světla. Přístroj lze používat i jako lampičku. Obchod ověřený zákazníky.

Po koupi budíku JVD řízeného signálem DCF je třeba dbát na dobré umístění přístroje, neboť monitory, televizní přijímače, zářivky apod. Chcete-li na svém stolku naprosto přesný čas, je rádiem řízený budík. Digitální budík řízený rádiovým signálem, zelený. S rádiem řízeným analogovým budíkem TFA 60. SUNRISE již nikdy nezaspíte.


Budík řízený rádiovým signálem, nebo-li dcf budík má snad doma každý. Přeřídí se sám na základě vysílání rádiových vln. Radiobudík černý, PLL FM rádio, předvoleb, hodiny, budík , duální alarm, buzení rádiem nebo bzučákem, funkce Snooze, projekce času a teploty na strop, měření vnitřní teploty, LCD.

Budík LED displej, rádiem řízené hodiny, nastavení jasu displeje, funkce SNOOZE - opakované buzení, měření vnitřní a vnější teploty. Modré LED podsvícení displeje. LCD displeje s podsvícením a klasických analogových hodin. Kromě toho budík zobrazuje také datum, rok či den v týdnu. Unikátní je však v tom, že na displeji zobrazuje možná jako jediný na ČESKÉM trhu . V naší nabídce najdete digitální i analogový budík , ale také budík s projekcí času na zeď tzv.


Značka EMOS a značka BRAUN v našem e- shopu. Nízké dopravné, odborné poradenství, vše skladem ihned k dodání. Má fluorescenční ručičky, funkci snooze a možnost podsvícení. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak.


RÁDIEM ŘÍZENÝ LED BUDÍK – NÁVOD K. Po zapnutí budíku se na několik vteřin rozsvítí všechny LED. Poté začne blikat symbol RCC – vyhledává signál. Je-li signál silný, symbol RCC zhasne. Pakliže je synchronizace dokončena, bude nastaven čas a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.