Gumové zátky ostrava

Průchodka se vsazuje do otvoru v plechu, aby chránila např. V plechu musí být vytvořena díra o průměru d1. Průchodky v tabulce odpovídají níže technickému nákresu. Uzávěry a zátky na lahve.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů.

Vícecestné spojky pro čtvercové a kruhové profily, spojky profilů. Záslepky do jeklů a trubek, zátky , ovládací elementy, páčky, kličky, plastové ručky , nožky. Zátka na demižon pro kvašení vína.


Snadno tak můžete kvasit víno či ovoce přímo v demižonu. Materiál: sklo, gumová zátka. Kvasná zátka je zařízení používané při kvašení (např. piva nebo vína), které umožňuje únik kvasných plynů (zejm. CO2) z kvasné nádoby, ale.


Farmárik Vám nabízí různé druhy, barvy a velikosti korunkových uzávěrů, korkových uzávěrů a plastových zátek pro Vaše víno, pivo nebo džus. Syntetické zátky Korunkové uzávěry Plastové zátky Drátěné klece na šampaňské a příslušenství PP uzávěry Kónické korky Gumové zátky Silikonové zátky Wéčko čepice.

Vakuové zátky na víno hermeticky uzavřou vaší nedopitou láhev. Liberec, České Budějovice, Pradubice, . GUMOVÁ ZÁTKA PRO OTVOR 18MM. Ceny zobrazované zákazníkům po přihlášení.


Dodáváme plastové součásti, záslepky, zátky , krytky, víka trubek, víčka, páčky, madla, návleky, podložky, průchodky, stavitelné rektifikační šrouby, nožičky, rukojeti, madla, kluzáky, matice, nýty,. Nabízíme PVC i pryžové hadice, pláštěnky, nafukovací hračky, kruhy, bazény i lehátka, tmely, lepidla Pattex a gumové rohože. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Pragoelast, spol. HEXPOL Compounding Lesina s. Guma a gumárenské produkty v Ostravě - město a okolí.


Záruční doba: měsíců. Jen u nás Gumové špunty velké a další potřeby pro kutily. Plastové záslepky, ovládací elementy, nožičky a kolečka to vše můžete zakoupit on-line.


V našem eshopu zaslepky. Používá se při kvašení (piva či vína atd). Umožňuje únik kvasných plynů z kvasné nádoby, ale neumožní přístup vzduchu dovnitř.


Dobře těsnící zátky do kruhových otvorů v různých materiálech.

Pro dočasné i trvalé utěsnění otvorů nebo vnitřních závitů (D). Zboží skladem připraveno k okamžitému odběru nebo dodání do druhého dne. Popis produktu: Ilustrační foto ukazuje příklad použití kvasné zátky.


Výrazné slevy a rychlé dodání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.