Vídeňská káva cena

Ice Tea (broskev, citron, zelený čaj − jahoda a aloe), 3- Kč. Latté Macchiato s vaječným likérem, 5- Kč. Vídeňská káva , 4- Kč. Alžírská káva, cukr, Kč.


Káva Latte, cukr, Kč. Instantní káva bez kofeinu.

Cappucino chioccolato (čokoládové). Toma Natura neperlivá, jemně perlivá. Soubory: Přijímáme tyto platební karty. Visa Electron MasterCard Maestro. Gastro Pass Ticket Restaurant Le Cheque Déjeuner.


Druhy kávy : Často střídám. Je tato recenze užitečná? Ušetříte : Kč s DPH. Hlídejte si tuto stránku a budeme vám posílat nové slevy, jakmile se objeví.

Tyto slevy hlídá ~lidí. Kliknutím si také zapnete hlídání. Výpis slev je omezený nastavením filtrů. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Hlídej si tuto stránku a budeme ti posílat nové slevy, jakmile se objeví.


Robůtek už dále nebude hlídat nabídky v sekci vídeňská káva do 2Kč. Espresso s našlehanou mléčnou. Obsahuje: vaječný koňak, šlehačka. Chcete dostávat novinky na váš e-mail? Ledová káva se zmrzlinou a šlehačkou . Grog (rum cl) , Kč.


Svařené víno l, Kč. Turecká káva, název: Turecká káva. Zapomeňte na ´turka´, který je korunován kopkou umělé šlehačky ve spreji. Takto se kávové umění ani zdaleka netvoří.


Nevím, jak vy, ale pro mě je káva snad vším. V některých fázích pracovního dne by se mohla má krevní skupina jmenovat A – jako Arabica. Cena (odůvodnění viz níže) 2.

Když se mi nedostává kávy, tak vypadám asi takto: naprostý nedostatek kávy .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.