Prodám chladící box na maso

Vynikající značka v evropě s dlouhou tradicí. Kč , Brno Stolní chladící průhledný box Stolní chlazení, rarita a zajímavé provedení pro všechny typy provozů. Chladící box WAECO MOBICOOL . Možno použít na šokové chlazení i mražení, příp. Rozměr boxu 2x 2cm.


Podlaha samonosná, pod podlahou profilová konstrukce.

Samozřejmě se dá ale zavézt i do. Součástí prodeje je podlaha, dveře, stěny a strop. Prodám kompletní chladící box. Plus dva plastové, lehce omyvatelné regály.


Agregát je odpojený chlaďařem. CHLADÍCÍ STUL, PIZZA STUL 180cm NOVÝ. Inzerce - chladici box na maso , nabídky - prodám , prodej, inzeráty. Pronájem, obcho m Hořovice.

Pojízdná prodejna masa a uzenin. Potřebujete do svého obchodu či restaurace chladící zařízení? Pak se podívejte do sekce bazar, kde nabízíme veškeré chladící zařízení za příznivé ceny.


Stavby chladících a mrazících boxů. Zabýváme se návrhem, rozpočtem a stavbami chladících a mrazících boxů všech rozměrů dle přání zákazníka, včetně dodávky chladící a regulační technologie. Boxy jsou sestavovány z izolačních sendvičových PUR panelů o různé síle a osazují se posuvnými nebo otočnými dveřmi s . Izolace: polyuretanová pěna. Obje1L Pojme: čtyři 5L PET-lahve.


Včetně chladicích vložek. Nabízíme široký výběr aktivnívh chladicích boxů a tašek od značek Campingaz, Concept, Ardes a dalších. Příznivé ceny a dodání do druhého dne. Ubytování je na malém penzionu s kapacitou 16 . Dvojbox je rozdělen středovou přepážkou. Provozovna je částečně vybavená - chladící pulty, chladící boxy , váha, mlýnek na maso , špalek na sekání masa.


V přízemí nemovitosti: vybavená prodejna, kancelář, sklady, chladící boxy s rekuperací, udírna na dřevěné. Tato nabídka od prodejce servisjoja byla archivována dne 21. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.