Jak vyrobit stojan na šperky

Díky za zhlédnutí mého dalšího videa! Pokud se vám líbilo, nezapomeňte dát like. Pro více videí tohoto tipu se.


Jak si vyrobit vintage papír (How to Make Paper Look Old) DiY - Duration: 3:14. Přibližně se vleze až párů náušnic nebo až 1lehčích řetízkových náramků (spodní část má 1oček na zavěšení, horní oček). Tentokrát vám chceme ukázat, že svoji bižuterii můžete „zaparkovat“ i na vlastnoručně vyrobených stojáncích či věšácích.

Opět se držíme zásady, že je musí zvládnout vyrobit každý, a také, že nesmí moc stát. Vyrob si krásný stromeček, na který můžeš umístit své šperky. Vše budeš mít na dosah ruky a přehledně uloženo. Přehrabovali jste se v blýskavých cetkách a snili o tom, že jste princeznou nebo pirátem, který ukořistil poklad? Cenné kousky bývají uložené v bezpečí před dětskými prstíky.


Jak ale na ukládání šperků na běžné nošení? Inspirujte se, jak si vyrobit šperkovnici nebo stojan na bižuterii. Pokud jste milovnice různých náhrdelníků, či řetízků, tak vám přináším skvělý a jednoduchý n.

Několik let mám problém s uložením náušnic, které mám v různých krabičkách a výsledkem je chaos, kdy kolikrát ani nevím, jaké všechny náušnice mám, tak je radši nenosím. Pokud máte stejný problém, zde je návod na velice jednoduchý a laciný stojánek, který zvládne každý. Spoustu z nich si s trochou šikovnosti můžete vyrobit sami nebo pořídit za pár korun. Z kousku rovného klacíku můžeme též vyrobit věšák na řetízky. A na závěr opravdu levný stojánek na šperky.


Stačí vám k tomu špejle, nebo dřevěný klacík a kolíčky na prádlo. Ahojte, určite mi dá za pravdu každá žienka a každe dievča, že má problém s uskladnením náušnic a nahrdelníkov. Poznáte to, ponáhľate sa niekde, prehrábávate sa medzi všetkými náušnicami, ale aj ta. Vám ponúkam možnosť ako využiť starý stolový kalendár.


Jeden taký sa dostal aj do mojích rúk a tak som z neho za pár minút spravila stojan na náušničky. My jsme načerpali inspiraci z Fleru. Některé stojany na šperky jsou doslova uměleckými díly. Budeme potřebovat: Floristický drát.


Jednoduše si vyrobte věšák na šperky. Nechte se inspirovat za. Náhrdelníky či korále vám můžou udělat těžkou hlavu, když se zacuchají do sebe. Jak předejít nervozitě při rozmotávání a trhání šperků ?

Věšák si můžete vyrobit nebo koupit a ozdobit. Fotonavod_Ako si vyrobit stojan na sperky Ak predávate handmade vecičky, určite si uvedomujete, aká dôležitá je prezentácia vašej tvorby. V e-shope je nevyhnutné mať kvalitné fotografie, v kamennom obchode zas pekný stojan a vhodné umiestnenie. Pred pár dňami som začala šperky TRULY EMILY . Dala som im ale raz a navždy zbohom a rozhodla som sa vyrobiť si stojan na šperky z rámu ktorý slúži zároveň aj ako dekorácia. Tak poďme na to, tu je fotopostup.


Azda každá žena sa rada parádi a má rada pekné veci. Ani nehovoriac o doplnkoch a bižutérii. Tej predsa nikdy nie je dosť! Stojan na šperky z rámu. Ku každému outfitu sa predsa hodia iné.


A keďže stoja len pár eur, môžeme si dovoliť mať ich doma stovky. A nejedna žena ich toľko naozaj má . Organizéry na bižutériu sú veľmi praktickým kúskom, ktorého prehľadnosť určite oceníte v prípade, ak svoje šperky skladujete v krabičkách alebo len tak voľne pohodené na stolíku. Hľadanie druhého páru náušníc už nebude nikdy trvať dlhšie ako jednu sekundu.


Vyrobte si vlastný stojan na nášnice alebo . Nacházíte své šperky po letech na těch nejnepravděpodobnějších místech a kupujete si pořád nové, protože ty staré ve změti nepostradatelných ozdob. Pokud jste si v jakémsi záchvatu plném zvrhlých představ o tom, že budete každý den péct, koupily stojan na sladké dobroty, vytáhněte ho ze skříňky a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.