Řezáč rozhovor

Specialista na dlouhé běhy vyhrál novou sérii Ski Classics, do níž patří nejprestižnější lyžařské maratony. V jeho cíli absolvoval ve stavu vyčerpání rozhovor a dostal totální okno, . Rozhovor vedený ve třech jazycích najednou se stal hitem internetu. Navíc si můžete porovnat, jak se ve znalosti cizích řečí zdokonalil od . Birkebeinerrennet v Norsku.

PRAHA Zatímco v Norsku se před ním s úctou klaní, v Česku se o mimořádných počinech dálkového lyžaře Stanislava Řezáče (37) ví přece jen podstatně méně. Obzvláště pak valná většina . Re: Standa Řezáč a rozhovor ve třech jazycích. Obdržel hodnocení: 378x. Nemohl jsem si vzpomenout na žádné slovíčko, vzpomíná Řezáč v rozhovoru pro Deník Sport s tím, že angličtinu musí vylepšit. Pamätáte si ešte na Majn taktik?


Slávny rozhovor , v ktorom Řezáč pred dvoma rokmi použil v jednom monológu naraz tri a možno aj štyri európske jazyky, český, anglický . Motá v něm dohromady angličtinu, němčinu a češtinu.

Letos jsem pro to udělal úplně všechno, nic jsem nepodcenil, dušoval se. Stanislav Řezáč a jeho nenapodobiteľné lingvistické schopnosti. Rozhodují tam detaily, možná jsem mohl dát ještě jednu vrstvu vosku, dvakrát se napít a možná by ta setina byla pryč.


Ale ten metr a půl od zlata je jako bych vyhrál. Podívejte se na Řezáčův vtipný rozhovor ve třech jazycích. Jan je konzultant webů a autor první české knihy o návrhu webu Web ostrý jako břitva. Rád cestuje letadlem a šetří na to, až si jedno koupí. Je pověstný svým nezaměnitelným smíchem.


Jaká byla tvoje cesta k webdesignu? Opustila mě slečna, takže jsem měl najednou . Mein taktik, zkusit šůšn. Legendární rozhovor lyžaře Stanislava Řezáče má pokračování.


Postaral se o něj hokejový brankář Marek Pinc. Pozrite si videá zo sveta cyklistiky vrátane trailerov, bikeparkov, návodov, výjazdov a zábavy. I s odstupem času je jeho rozhovor hodně sledovaný, dohromady shlédlo video na . Anglicko německy český rozhovor s českým reprezentantem v běhu na lyžích Stanislavem Řezáčem.

Nechte si vyvrátit všechny domněnky, zodpovědět všetečné otázky a zbořit všeobecné mýty. Máte jedinečnou příležitost střílet dotazy na Honzu a Jana. Přijďte na diskuzi po přednášce Kvalifikovaným pohledem z okna a ptejte se.


Buďte připravení, šťourejte. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about . Pamatujete si na ten extrémně zábavný rozhovor v angličtině od sportovce Standy Řezáče , který zcela plynně přecházel z angličtiny první třídy základní školy do němčiny a zase češtiny? Tak teď už má zdatného nástupce. Jmenuje se Milan Kocourek.


Milan je atlet, který už má neuvěřitelných zlatých . Poslouchej Evropu online, checkuj playlisty a buď ve spojení s moderátory. Vystudoval Fakultu architektury ČVUT v Praze, kde diplomoval u prof. Jana Bočana, absolvoval roční stáž na RWTH Aachen u prof.


V rámci doktoranského studia u prof. Ivana Kroupy se zúčastnil urbanistických workshopů na UNAL Bogotá (Kolumbie) a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.