Plastové záslepky

Prodej plastových záslepek, plastové krytky, plastové zátky a další sortiment. V našem eshopu zaslepky. Nabízíme vám plastové žebrované zátky s erodovaným povrchem do čtvercových profilů. Snadná montáž, bezpečné upevnění, vše na skladě a expedice po celém Česku! V ponuke nájdete záslepky na štvorcové i obdĺžnikové profily, na trubky v metrických i palcových rozmeroch.


Záslepky horné slúžia hlavne na ukončenie stĺpikov.

Garantujeme nejnižší cenu na trhu. Pokud nakupujete díly které najdete na této stránce od někoho jiného tak je pravděpodobně vždy nakupujete za více peněz. EXMPřestavitelná klička, páčka, matice. V případě nutnosti se dají demontovat.


Díky černé barvě jsou plastové záslepky elegatním zakončením. Kovové záslepky jsou vyráběny lisováním, Materiálem kovových zaslepek je buď pozinkovaná ocel, nebo nerezový . Lamelové zátky do jeklů pro stoly, židle, regály apod. S okrajem překrývajícím jednu stranu jeklu.

Použití pro nábytek, stroje a zařízení s. K ochraně otvorů, trubek, tyčí a vnitřních i vnějších závitů. Pro dočasnou ochranu proti pronikání nečistot. Zacvakávací zátky do tenkého plechu.


Pevně zacvaknuté krytky chrání proti vlhkosti, prachu a nečistotám. Aktuální katalog firem v kategorii plastové záslepky. Hledáte vhodné ochranné prvky pro své výrobky? Naše společnost vyrábí a dodává plastové krytky a plastové záslepky v široké paletě použití.


PLASTOVÉ ZÁSLEPKY - prodej České Budějovice. Zakončovací dutinka vnitřní průměru 4mm, pro kabel. Torx, konfirmat, dřevěné záslepky otvorů (buk, borovice, dub), průměry krytek a záslepek: 8mm, 10mm. Násadka na vzpěru PVC, různé barvy více. Plastová záslepka otvorů KSS HP-8.


Stavěcí nožička s otočnou hlavou více. Záslepka GL kulatá s rovnou hlavou, PE černá více. Krytka sloupku kruhového průřezu plastová více.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.