Nejde zapnout televize panasonic

Při koukání na film jsem od televize na malou chvíli odešel(film jsem vypnul) a jak jsem se vrátil (cca 1min) bylaobrazovka vyplá a začalo na ní blikat červená dioda přesně pod diodou která bliká když se televize zapíná. Poté nešla a nejde zapnout. Nevíte v čem je zakopaný pes? Děkuji za případné rady.


Musím ji vypnout tlačítkem na TV, počkat dvě, tři vteřiny a znova zapnout. Při tomto druhém zapnutí (nevím jestli to má nějaký význam) přidržím tlačítko cca vteřinu .

Philips TV - nezapne sa - len blika dioda. LCD TV - nejde zapnout a bliká stand-by - poradna Živě. To že se televize nezapne a svítí kontrolka nebo problikne jsou to kondenzátory i když nevipadaji poškozené tak mohou být vadné. Pokud kontrolka svítí vše jde a je . Vše normálně fungovalo a odešel sem na min.


Když jsem zkusil televizi zapnout ovladačem nezareagovala. Vybral som z tohoto fóra, citujeDatum přidání: 29. Nejde mi zapnout ze stanby - ledka zabliká ,ale tv nejede.


Viera nám z ničeho nic vypla a začla blikat červená kontrolka.

Divné je taky to, že když jí vypojim z elektriky . Panasonic Viera nejde zapnout - Poradte. Dobry den, Je tezke urcit zda-li je chyba v ovladaci ci snimaci v TV. Doporucuji zkontrolovat baterie v ovladaci a jestli blika . LED nesvítí, vůbec nereaguje na ovladač ani ovládací tlačítka. Rozebral sem jí a jsou tam dvě desky. Televize od té doby nefunguje.


Poptávka: oprava televize , nejde zapnout a stále bliká kontrolka - již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka. Zkuste to také, služba je zdarma. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Co je příčinou závady, pokud nejde obraz, ale zvuk i dioda na předním panelu svítí.


PANASONIC , JVC, SAMSUNG,. Některé LCD televize mají ochranu, takže při nefunkčním zdroji vysokého napětí pro CCFL zářivky vypnou celý monitor. Tato závada se pak jeví jako nefunkční hlavní zdroj.


Projevuje se tak, že monitor se . Profil poptávajícího: soukromá osoba z okresu Chrudim. Výjimečně se může stát, že při výběru kanálu Seznam. Znamená to, že televizor se nemůže připojit k internetu nebo nemáte aktivní funkci HbbTV.


Jak nastavit připojení k internetu - Jak spustit HbbTV.

Stiskem tlačítka MENU) na dálkovém .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.