Bivakovaci plachta

Lehká, dobře sbalitelná, odolná plachta pro bivak. Vyberte si prosím rozměr, barvu a střihové provedení. Základní provedení rozměr 250x290cm, barva khaki hmotnost:600g.


Další úpravy můžete zvolit. Na fotografii ukázka plachty se zipem (o 50g těžší).

Jedna z možností, jak plachtu použít. Condor bivakovací plachta (velikost 250x290). Materiál: 1 polyester s polyuretanovým zátěrem na rubu (vrchní strana silikon), s podlepenými švy. Bivakovací plachta 2x 3khaki se zipem. Popis produktu Diskuze (10) Hodnocení (0).


Sepnutím vznikne tunel, který lze pak. K objednávce si můžete vybrat DÁREK.

Já mám od týhle firmy (DD) tu hamaku i plachtu. Oboje bytelný a hlavně ta plachta má hodně ok, i nahoře(našitý poutka) Jak psal přede mnou Brouk, už jsme to měli v dřívějším vláknu. Teď se o víkendu chystáme na kolo, tak to zase beru v plný parádě sebou. Z tohoto důvodu jsem si pořídil bivakovací plachtu od výrobce DD Hammocks ze Skotska. Bylo to dlouhé rozhodování jestli koupit maskovanou Bashu, kterou má ve své výbavě britská armáda nebo tuto od DD Hammocks.


Tato nabídka od prodejce sport3byla archivována dne 3. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Zvětšená verze bivakovací plachty DD Hammocks, známé svou pevností a odolností. Rozměry – 2na 290cm, hmotnost-750g. Your browser does not currently recognize any of the video . Speciální edice jednovrstvých stanů pro individualisty. Prodám 4x použitou plachtu od f. Plachta nad hamaku TANE UL vel.


JUMP_HERE Nepoškozená, plně funkční, zakoupena cca před měsícem. Don fohler -dofo zavináč .

Mám teď trochu zmatek, pro koho a kdy je dobrá ta která volba. Když budu chtít jezdit na místa jako Islan Indie, Ukrajina, Asie tak tam byste volili kterou variantu? Začínám mít pocit, že spaní pod širákem (s celtou) je přijatelné jen pro ČR a blízké okolí a do cizin volit vždy . Velmi flexibilní nepropustná a ultralehká plachta pro vytvoření přístřešku v přírodě.


Stačí podepřít větví stromu, teleskopickými hůlkami ap. Balení je bez tyčí, kolíků a šňůr. No tak to to vysvětluje, prostě jsem na to čučel - chvílema jsem byl naštvanej, že jsem si nekoupil ten dražší stan od Hannahu ale jen ten obyč z Gigáče mrGreen každopádně vody teda sakra dost.


Naštěstí ten druhej plášť to nepustil, ale mít jednoplášť tak je to KO. Zlatá bivakovací plachta od Condora, tam to alespoň větrá . Parametry byly: barva, rychlost stavění, možnost samostatné stavby tropika, váha, výška vchodu a jeho vlastnosti při používání za deště. Poslední ukazatele většina výrobců ještě neobjevila.


Nakonec jsem skončil u maskovaného Beskydu HQ mini s předsíní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.