Air flow prášek

Speciální prášek pro profesionální čištění zubů pomocí Air-Flow technik. Nová receptura pro snadnější odstranění plaku a skvrn. Chrání sklovinu před abrazí díky velikosti a tvaru abrazivních částic prášku. Příchutě: neutral (N), citronová ( 5), třešeň (8) a máta (9).


Lunos MyFlow pískovačka. Electro Medical Systems S.

Profylaktický prášek pro zvlášť jemné použití pro pacienty s citlivými dásněmi. Pro zboží, které nenaleznete v eshopu. Máte zájem o nákup přístrojů nebo kompletní . AIR FLOW prášek PLUS, balení 100g. Unikátní profylaktický prášek složený s erytritolu pro obzvlášť šetrné supra- i subgingivální odstraňování povlaku, pigmentací a leštění zubů.


Lepší efektivita práce a maximální komfort pro pacienta. Navíc obsahuje i chlorhexidínu. Pro klasickou aplikaci originální metody AIR - FLOW , k odstraně.


Dostupnost: poslat dotaz Kč s DPH.

Různé příchutě, velikost částic. Původní cena: 96Kč. Vaše cena bez DPH 76Kč. Nižší abraze skloviny i dentinu. Efektivní redukce bakteriálního filmu v parodontálních chobotech během léčby onemocnění parodontu.


Možnost použití častěji než dvakrát ročně. Minimální abraze sklovinných a dentinových . Teprve o třicet jedna let později byla tato technologie uvedena na trh jako metoda pro odstraňování nečistot z povrchu zubů. V posledních letech je možné touto metodou provádět ošetření také v . Satelec Acteon AIR -N-GO Classic prášek. TehnoDent Flow -Cleans Profi.


Obzvlásť vhodný při recall ošetřeních, obnažených zubních krčkoch, čištení implantátů, v ortodoncii. Výběr pracovního režimu Nastavení hodnoty průtoku vody Konektor pro výstup pro nástavec. Magnetický držák nástavce.


Air - Flow Classic Citron 300g, 7Kč. Krátká jehla pro čištění. Dlouhá jehla pro čištění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.