Výstava modelů 2016

Pár záběrů z letošní výstavy modelů v Pečkách. Budeme rádi když vyjádříte svůj názor kliknutím. Záběry z dva roky staré výstavy.


Krasna interaktivni vystava modelove zeleznice v meritku TT :) V centru MILENIUM budou v provozu. MODELÁŘSKÝ A HOBBY VELETRH.

Dovolujeme si Vás pozvat na soutěžní výstavu plastikových a papírových modelů. Přineste svůj plastikový nebo papírový model v pátek 9. Můžete se těšit na velké klubovní kolejiště Ho ploše cca m modulové kolejiště Hs modely stanic Ivančice . Výstava železničních modelů - Světlušky. Bližší informace najdete na přiloženém letáku. Statická výstava letadel, lodí, automobilů a železničních modelů , ukázky jízd závodních automobilů RC Mini – Z a RC DRIFT (1:10), ukázka provozu modelových kolejišť velikostí: N - TT - H0.


Plakát na výstavu ke stažení zde. Večerní prohlídka se bude .

ZVLÁŠTNÍ CENY A TROFEJE. D obdivovaly modely letadel, tanků a jiných objektů na výstavě, kterou pro ně i pro veřejnost uspořádali zaměstnanci DDM. Ani v letošním roce nechyběla ve spolkové místnosti v přízemí Městské knihovny ve Varnsdorfu výstava , představující tvorbu modelářů Šluknovského výběžku. K vidění byla po dva dny, v pátek 18.


Došlo k silnému posunu od plastu k modelům funkčním, kity se letos krčily jen . Webové stránky Městyse Moravská Nová Ves, který leží v nejjižnějším cípu Moravy, u hranic se Slovenskem a Dolním Rakouskem. Beseda ve Zhoři -… Publikováno: 25. Zpět na přehled Divadelní ples Publikováno: 8. Ponořte se do fascinujícího světa modelů , užijte si unikátní modely a exhibice, objevte nejnovější trendy u předních světových výrobců a nechte se inspirovat! Sen malých i velkých kluků je opět tu. Největší modelářská show v České republice . Indyho, Pepy a Vaška vydali do Prahy na výstavu modelů Eday.


V krásných prostorách místních podzemních garáží se vystavovaly hlavně modely letadel, aut a tanků. V areálu se též daly koupit jak modely za tisíce, tak i modely nevalné kvality. Mezinárodní modelářská výstava Mistrovství ČR v plastikovém modelářství.


Náš zaměstnanec se pokusí o zápis svých modelů do české knihy rekordů.

Typ: Akce třetích stran. Organizátor: Klub železničních modelářů Trutnov. Místo konání: Sportovní hala ZŠ R. Každoročně na podzim pořádá Klub železničních modelářů . Akci pořádal Klub modelářů při DDM Bílovec.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.