Vrtačka jihokov v16

Predam vrtačku jihokov hustopeče 4x prevod remenom pracovne svetlo stôl nerozvrtany Československá výroba nie Čína! Vhodna na doma garaz garaze hala servis dielna dielnu stolarska stolarsku stolovu stojanovu stlpova stlpovu vrtacku. Kč , Litovel vrtačka stolni vrtačka německe vyroby stolni tři rychlostni.


Já jsem si to tak udělal na jedné ze čtyř těchto vrtaček co mám a naprosto v pohodě, ale byla to V: wink:. Na té Vto hoooodně místa dělá asi 10mm jinak je to schované uvnitř vřetene :wink: .

Prodám velkou ještě poctivou a kvalitní stojanovou vrtačku Jihokov Vv perfektním stavu. Nabízím stolní vrtačka Jihokov V, na 380V ,funkční. Prodáme elektrickou stolní vrtačku Vvýrobce Jihokov Hustopeče,. Zobrazit téma - vrtačky Jihokov Hustopeče V V10. Nicméně zeptám se ještě jinak ale byla to V. Hledal jsem pod názvy Jihokov , Jihokov Hustopeče, Hustopeče, V V1 V1 vrtačka.


Nyní však asi nastal její čas a postupně odešel vypínač, praskla pružina pinoly a nyní se rozsypalo i skíčidlo.

Nevíte prosím někdo, kde se dají sehnat náhradní díly za rozumný peníz. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. Predávajúci píše,že má skľučovadolo do 13mm, ale nevie mi povedať aký tam je kužeľ,lebo ja by som tam chcel mať sklučovadlo do 16mm.


Jede tichounce a hladce. Kdo chce levnou vrtačku, tak běžte do hobby matketu a kupte čínu. Na hloupé SMS a Emaily nereaguji.


Olomoucký kraj, inzerce, prodám Prodám dvě stojanové vrtačky cena za kus. VJihokov s vozíkem - Pelhřimov, inzerce, prodám výrobce Jihokov Hustopeče. Napájení 380V, sklíčidlo do 16mm. Upraveno pouze na vrtání vpře bez svetla. Hloubka vrtání mm 8 upínací plocha základní desky mm 305x23 elektromotor kW 0. Naší druhou významnou činnosti je prodej, opravy a výkup obráběcích a tvářecích strojů, např.


Vrtačka stolní jednovřetenová V Kat. Všechno je dneska z Číny. Ono to taky funguje, ne že ne, ale jak dlouho a hlavně to dílenské zpracování je mnohdy na draka. A já bych byl nera abych musel po dvouch letech řešit nějaký servis či .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.