Kukri eshop

Nabízíme zavírací nože, obranné nože, vojenské nože, kapesní nože, turistické nože, lovecké nože, ocílky, příslušenství k nožům. Kukri je tradiční nůž nepálských Gurkhů, který se požívá jednak jako sečná zbraň , tak jako užitný nástroj. Má jednobřitou čepel s ostřím na vnitřní straně zahnuté čepele, která se k hrotu rozšiřuje. Obvyklá délka čepele je cm. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Alexandr Veliký do Indie.

Legendární nepálské nože kukri jsou snem všech sběratelů a nadšenců. Nejsou to totiž jen tak obyčejné nože k dekoraci, ale mají také praktické využití. Fiskars, Victorinox, Wenger, Mikov. Nabízime kuchyňské nože, kapesní nože, švýcarské nože, lovecké nože, nože victorinox a zavírací nože za nízke ceny.


Vynikající výsledky testů v terénu při sekání a základním použití. Tradiční americká nožířská firma KA-BAR nabízí nejen bojové a taktické nože, ale také lovecké a outdoorové nože, a to jak pevné tak i zavírací modely. Ka-Bar převážně z oceli . Digitální elektrochemie HACH LANGE 182.

Klínové řemeny automobilové . Mozte mi odporucit typ kukri , popr. K tomu kukri : nemyslim teraz nejaky turisticky vitrinkoid ale co najjednocuchsiu a najspolahlivejsiu kukri ako nastroj. Nebranim sa ani historickemu spracovaniu, len nech to nie je smejd urceny akurat tak ako draha dekoracia na ohurovanie navstev. Dále vše od etnických letních šatů, přes ozdoby, šperky, . Mačeta Kukri Machete v provedení nožů Kukri. Tyto mačety vyrábí firma Cold Steel.


Jak správně vybrat kuši. Přepravní služba DPD Home Credit a. Lovecké nože, Vreckové nože, Damaškové nože zn. Ponúkame poľovnícke nože, vrhacie nože, keramické nože, vyskakovacie nože, vreckové nože za nízke ceny. Popis produktu: Nepal Army Kukri (Ceremonial) Model Kukri pro nepálskou armádu (slavnostní). Pochází z města Dharan na východě Nepálu.


Ocelová mačeta k prosekávání zarostlého porostu, houští, křovin atd. Ergonomicky tvaroná rukojeť. Nylonový obal se zapínáním na pantent. Dva stehenní nastavitelné popruhy.

Tato mačeta má širokou, typicky zakřivenou čepel, díky níž dokáže přenést takový výkon, který by mohlo závidět mnoho mečů. Délka: cmDélka čepele: cm. Známý model Kukri od Cold Steelu.


Stručně řečeno, jednoduchá a kvalitní mačeta pro univerzální používání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.