Kovové skříně

Nabízíme veškerý sortiment kovového nábytku - policové skříně - kartotéky, šatní skříně a regály. Využijte skladové dostupnosti a rychlé dopravy až k vám. Dílenský nábytek, kartotéky, regály, trezory a sejfy, skříně , stoly, židle, městský mobiliář a mnoho dalšího.


Potřebujete kovové plechové skříně? Doprava ZDARMA a záruka let. Kovový nábytek - široká nabídka.

Pro Vaši dílnu a vytvoření pohodlného a moderního pracovního prostředí si Vám naše společnost dovoluje nabídnout KOVOVÝ NÁBYTEK jako např. Plechové skříně do dílen a náročných provozů, plechové nebo prosklené dveře, precizní povrchová úprava plechu, kvalitní provedení. Svařované kovové šatní skříně nejvyšší kvality.


Provedení skříní je přizpůsobeno vysoké zátěži v běžném provozu. V naší nabídce naleznete kovové šatní skříně jednotlivé či v sestavách různých tvarů a velikostí. S lavicemi nebo bez nich.


Kartotéky a výkresové skříně značky Kovona uschovají záznamy různých formátů. Kanceláře a ordinace vybavíme také stoly nebo trezory a trezorovými skříněmi. Pro dílnu nabídneme vedle pracovních .

Může se jednat například o dílny a výrobny, laboratoře, či různé archivy. Velikou výhodou kovových skříní je jejich vysoká odolnost vůči nepříznivým vlivům. Spoustu položek máme skladem, zajímavé ceny. Velmi odolné kovové , plechové skříně pro Vaši kancelář, archiv, i dílnu. Kvalitní výrobky za nízké ceny v mnoha velikostech.


V našem sortimentu najdete skříně s různým množstvím polic, ale také nástavce na tyto skříně, které ještě zvětší úložný prostor. V těchto skříních budou Vaše věci v bezpečí, . Nabízíme velmi odolné kovové skříně , které jsou díky svým vlastnostem vhodné zejména do náročnějších provozních podmínek. Varianty kovových skříní s odvětráváním jsou vhodné např.


Poctivá práce, dobrý stav. Zásuvkové kartotéky z ocelového plechu, šedý lak. Slouží pro přehledné ukládání a třídění.


Univerzální kovová skříň do kanceláře, skladu nebo dílny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.