Rodinné centrum praha

Podpora tradiční rodiny vycházející z manželství jako trvalého vztahu muže a ženy pomocí různých programů jako jsou přípravy na svatbu a výcvikové programy pro rodiče nebo psychologické poradenství. Srdečně vás zveme na Masopustní veselí ve středu 7. V 16h se sejdeme v maskách na Strossmayerově náměstí, odkud půjdeme průvodem za doprovodu živé hudby do rodinného centra. Tam nás bude čekat krátké divadelní představení dramatického kroužku Divadlení.


Nabídka odpoledních kroužků, možnost pořádání oslav. Rodinné centrum Honzík Bartákova Praha - Krč tel.

V programu centra zařazeny prvky Montessori. Použijte náš vyhledávač a zjistěte, které mateřské centrum máte nejblíže! V seznamu naleznete více než 4mateřských center z celé České republiky. Děti – mateřská centra a kluby.


Králík v rádiu je rodinná kavárna a restaurace zaměřená na rodiče s dětmi a domácí teplou kuchyni včetně jídla s sebou. Kavárna disponuje hernou oddělenou od… Dětské herny, mateřská centra Hlídání dětí, školičky . Naším zřizovatelem je YMCA Praha , která zaštiťuje ještě další dvě mateřské centra: Domeček na Jižním městě a Klubíčko na Černém Mostě a . Rodinné a komunitní centrum Paleček a Dětská skupina RKC Paleček. Po , Út, St, Čt, Pá, So .

MUM - klub pro rodiče a děti. Zveme vás do Rodinného centra Jahůdka. Nabízíme vám prostor k setkávání, zábavě, získávání kontaktů a informací. Přivěďte své děti k nám do Babočky každou středu v lednu od 17.


Mohou se účastnit zábavných Pokusů nejen z kuchyně, které vede Ivana Míková. S jejich fungování, podstatou, vše si mohou zkusit a osahat. Domů si odnáší pestré zážitky, které Vám rádi . Do dopolední herničky hledáme aktivní maminku, která se bude spolupodílet na chodu mateřského centra.


Hledáme novou aktivní maminku. Rádi Vás přivítáme do našeho kolektivu. Soukromá školka, jesle a hlídání dětí s celodenním programem pro děti od - let.


Tři pobočky v Praze ( Praha a 12). V posledních letech rozšiřuje své služby rovněž o programy určené i starším dětem s věkovým rozpětím - let s cílem probudit a rozvíjet v návštěvnících zájem o přírodu a její zákony. Nabízíme bohatý program – kromě herny a pravidelných kurzů pro děti i dospělé pak řadu kulturních a venkovních akcí . Mateřské centrum - Praha už rozebírají maminky na webu eMimino.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Kulturní a rodinné centrum Barrandov, z. Poslední aktualizace 14.

Obě vilky spolu sousedí prostornými zahradami. Chcete vidět, co jsme pro Vás a Vaše děti .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.