Prodám vybavení prodejny

Prodám vybavení prodejny. Variabilní sloupy - stojany, vyrobené ze stejného mramorového lamina a tyčí, která lze různě spojovat a sestavovat dle požadavku. Rovné řady nebo úskoky do pravých úhlů. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.


Zachovalý, plně funkční ze zrušeného obchodu, pouze drobné opotřebení vzhledu.

Checkpoint Popis: Špičková detekční mono brána RF2Mhz zn. Dosah až 100cm na každé straně. Dále 2ks cigaretový box, 1ks pult a pokladna eet. Pokud potřebujete při zařizování prodejny nebo obchodu odbornou konzultaci, bude se Vám věnovat náš obchodník s dlouholetou zkušeností v oboru. Vybavení prodejny potravin.


Doporučí Vám vhodné řešení pro Vaše prostory a Váš sortiment. Kromě zboží si u nás můžete objednat návrh .

Regály, pult, prosklenou lednici a kasu. Dvě figurýny dámské, jedno torzo, kabinku, dvě zrcadla, pokladnu (nepodporuje eet), cca 400ks ramínek. Nabidka je platna do zacatku brezna.


Inzertní server MAXinzert. Vše ve výborném stavu, používáno roku. K odběru okamžitě v Berouně. Nábytek je vyroben na zakázku podle našich vlastních návrhů. Je laděn do kombinace limetkové a světle krémové barvy, která je příjemná na pohled a prosvětlí interiér.


Stojany na stěnu,štendry,hrabací koše, stohovací koše,zkoušecí kabinku,síta na zeď,kovové i plastové věšáky,figurínu, torza. Než se rozjedete do prodejny pro konkrétní vybranou věc, raději si pošlete mailíka nebo zavolejte, jestli vámi vybrané zboží na prodejně opravdu ještě je. Ale platí to i naopak, pokud se Vaše zboží delší dobu neprodalo, je možná na čase snížit cenu.


Do bazaru přijímáme: pohorky a skelety, skialpinistické vybavení , hole, . Vyhledávání slova vybavení prodejny , v našem bazaru. V nabídce najdete skvělé, kvalitní a spolehlivé mírně použité skialpové vybavení za výborné ceny! Přehled bazarového zboží. Při návštěvě naší prodejny nesmíte vynechat nás HUDY .

Soukromé inzeráty zdarma. V bazaru lyží a běžeckého vybavení na BEZKY. NET prodáte či koupíte lyže, boty, vázání a další sjezdové vybavení.


Přidejte bezplatně i svůj inzerát.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.