Mechanika praha 3 lukášova

Mechanika Praha , druzstvo. Adresa: Adresa: ( mapa ), Lukášova 5. Bankovní spojení: KB Praha č. Naší hlavní činností jsou opravy ektrospotřebičů a prodej příslušenství k elektro- spotřebičům. Ostatní značky dle dostupnosti .

Pozáruční servis dle možnosti náhr. Opravy drobného elektra. DeLonghi, Kenwoo Fagor, Braun. Provádíme opravy domácích spotřebičů. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto.


Prodej: spotřební zboží pro domácnost - škrabky. Distance: kilometrů.

V současné době disponuje opravárenským závodem v Praze , Lukášova 5. Právní forma: Družstvo . Aleš Pejsar - Předseda představenstva. Název, MECHANIKA PRAHA , družstvo. Přístup pro prodejce, NE. O násAktualityAkceFAQKontaktyMapa stránek.


Autorizované servisy produktů Kenwood. Spotřební zboží pro domácnost, kompletní zpracování plechů a plastů, lakování, výroba drátěných stojanů a transformátorů. Dodávka a montáž klimatizace. Naše společnost pro Vás navrhne a doporučí to správné řešení klimatizace. Klimatizace od nás jsou za velmi dobré ceny, protože ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně.


Více informací naleznete na našich . PH SERVIS, Darwinova Praha tel. V souladu se schváleným projektem rozdělení ze dne 16. Místopřísežné prohlášení majitelů domu, že je nájemníků trvale hlášeno na Praze h) Potvrzení. Roháčova – Lukášova – Ostromečská – Černínova – Hájkova – Domažlická – Zelenky –.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.