Domaci hruskovy kompot

Hrušky opláchneme, oloupeme, rozpůlíme, jádřince vykrojíme a ihned vkládáme do studené vody s trochou kyseliny citronové nebo octa, aby nezhnědly. Jak si uložit hrušky na zimu a zavařit je v kompot , nám ukáže Jana Vašáková. Domácí hruškový kompot příprava receptu: Příprava receptu Domácí hruškový kompot: Hrušky omyjeme, oloupeme, rozkrájíme podélně na poloviny nebo čtvrtky a zbavíme jádřinců a stopek. Nakrájené hrušky zalijeme vodou s trochou kyseliny citrónové, což nám zajistí, že hrušky nezhnědnou.


Hľadáte recepty na prípravu hruškového kompótu? Vyberte si z ponuky najlepších receptov na hruškový kompót online.

Hruškový kompót a množstvo ďalších chutných receptov. Recept s ingrediencí hruška, voda, cukr krupice, skořice. Připravit hruškový kompot je velice snadné a není to pracné. Hrušky s ořechy, hřebíčkem a celou skořicí - recept na letošní konzervaci vaší úrody Vareni.


Zavařování ovoce v domácích podmínkách. Zralost – má na barvu kompotovaných hrušek zásadní vliv. Pozor, neměly by ale být příliš tvrdé.


Kyselina – pomůže také, když oloupané . Domáce kompóty mám oveľa radšej než tie kupované.

Tento domáci hruškový kompót je môj favorit, spolu s višňovým. Máte rádi hruškový kompot ? V létě, kdy je hrušek hodně, třeba hrušky zavařit, aby byly také v zimě. Do väčšieho hrnca si dáme zovrieť sirup. Podľa chutí si môžte pridať rum,alebo nejakú aromu.


Ja niekedy použijem aj ananasovú esenciu. Ono to nezmení chuť,len troška zavonia za ananásom. Chtěla bych zavařit hruškový kompot nebo jablečno-hruškovou přesnídávku, tak čtu recepty nanetu a nějak tápu. Ak si chcete hrušky zavariť a pochutnať si na nich aj v zime, vyskúšajte tento.


Tento recept musíte vyzkoušet: připravte si domácí hruškový kompot , který chutná naprosto báječně! Tesco Recepty - čerstvá inspirace na každý den. Přišlo období, kdy každý den dostávám chuť na jablečný kompot.


Tam, odkud pocházím, totiž roste na zahradě malá jabloňka. Nikdy moc nevyrostla, ale jablíčka má velká, voňavá, šťavnatá, překrásně barevná a sladká. Všech pět nebo šest jablek, kterým se podaří dozrát. Ta ostatní padnou za oběť . Oloupané hrušky nakrájíme na poloviny a vykrojíme jádřinec.


Přidáme citrónovou šťávu a kůru, veškeré koření, cukr, vodu a přivedeme do varu. Krátce povaříme, až nám .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.