Dámské lodičky s otevřenou patou

Dámské lodičky s otevřenou patou TENDENZ. Očekávaná dodací lhůta: do kalendářních dnů. Doprava do pracovních dnů. Vámi požadované množství zboží není dostupné.


Výška podpatku: mm ( velikost 37), Cena: 919.

Novinky … Kate Gray - lodičky s otevřenou patou - obuv s otevřenou patou. Ten krásně prodlouží nohy a zároveň je dostatečně stabilní. Měkká stélka s polštářky zajistí celodenní komfort, a tak v těchto lodičkách můžete protancovat celou noc. Stylové dámské lodičky na první pohled upoutají díky kombinaci lakovaného svršku a blokového podpatku se strukturou. Díky technologii Insolia je tento model překvapivě pohodlný.


Najdete zde širokou nabídku lodiček klasických s plnou špičkou i patou , lodiček s otevřenou špičkou nebo patou , lodičky na klínku a svatební lodičky. Klademe důraz na módnost a pohodlí, výběr materiálů a kvalitu zpracování každého detailu. Elegantní černé semišové lodičky na jehlovém podpatku s otevřenou patou a dekorativní mašlí.

Zaslání Českou poštou - poplatek dle platného ceníku, při nákupu nad 5Kč poštovné ZDARMA. Kožená obuv na podpatku s volnou patou. Pruženka na straně na zadním pásku.


Středně vysoký podpatek. Lodičky s otevřenou patou vel. Vzhledem k vlastnostem kůže může být povrch produktu nerovnoměrný. Luxusní dámské kožené lodičky Alpina s otevřenou patou jsou vyrobeny z velmi kvalitní měkké kozí kůže.


Vnitřní podšívka je celokožená, nášlapná stélka je navíc příjemně vyměkčena. Zapínání kolem kotníku na délkově regulovatelný pásek. Elegantní design poskytuje universální nošení k široké paletě oblečení. Klasické, komfortní lodičky vhodné ke kalhotám, sukni i šatům na středním podpatku.


Sexy boty, které podtrhnou vaši ženskost a udělají z vás bohyni ! K šatičkám na párty nebo trhaným riflím ! Prodám - DÁMSKÉ LODIČKY KRÉMOVÉ S OTEVŘENOU PATOU VEL. Kožené lodičky na podpatku v béžové barvě. Vhodné pro každodenní nošení.

Otevřené dámské lodičky na podpatku, otevřená špička, otevřená pata. Ano Svršek: Syntetický materiál – lak Podšívka: Textilie Stélka: Syntetický materál Podešev: Ostatní materiál . Máme obrovský výběr a GARANTUJEME rychlé dodání. A muži se rádi za ženou v pěkných lodičkách otočí!


Zejména v teplém období užijete lodičky s otevřenou patou , které se hodí ke klasickému kostýmku i neformálnímu outfitu. Nenechte si ujít v internetové prodejně OTTO .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.