Papírové krabice na míru

Vyhotovíme obaly a krabice na míru. Máme přes let zkušeností a tým specialistů. Výroba krabic na míru podle Vašich výrobků. S vlastním motivem nebo logem.


Standardní krabice z e-shopu s dodáním do hodin nebo krabice na zakázku podle Vašeho zadání.

Zhotovíme pro Vás krabice , lepicí pásky, tašky nebo obálky na míru za extra výhodné ceny, které účinně prezentují Vaši firmu a kreativně propagují Vaši značku! Podorlická kartonážní vám dodá obaly a kartonové krabice na zakázku za zajímavé ceny při zachovaní prvotřídní kvality. Dokážeme Vám na míru vyrobit krabice již od malého množství, aniž byste museli investovat do výsekové desky. Pokud vás tedy zajímá, jak probíhá zakázková výroba papírových krabic , přijeďte se k nám podívat.


Náš výrobní program vlnitých lepenek vychází z mezinárodního katalogu konstrukcí FEFCO, ale vždy zároveň dbáme na individuální potřeby našich zákazníků. Jedině tak jim totiž můžeme dodávat krabice na míru , které . Svěřte se do rukou profesionálů ve své profesi.

AKART 1 obalové služby. Kromě naší stálé nabídky kartonových krabic vám nabízíme také výrobu krabic a krabiček na zakázku. Na základě vaší poptávky vám v co nejkratší. Každý produkt potřebuje přesně padnoucí obal, který jej dokonale ochrání a bude ho reprezentovat.


Vám takový obal spolehlivě vyrobí. Vyrábíme kartonové krabice na zakázku. Obaly a krabice na míru vaší značce. Potiskneme vaše obaly a krabice individuální grafikou, takže bude co nejvýstižněji prezentovat vaši vizi a značku. Máme kompletní sortiment obalů podle mezinárodního standartu.


Od návrhu přes vzorek až po hotový výrobek na míru. Možnost uskladnění obalů a . Papírové obaly na zakázku. Zakázkové řešení Samozřejmě existují produkty, které vyžadují obalové řešení mimo katalog FEFCO. V takovém případě je vytvořen obal přímo na míru konkrétnímu produktu.


Takové řešení vyžaduje podrobnou analýzu nejen baleného produktu (rozměry, váha, potřeba ochranny apod.) . Kromě přepravních boxů, poštovních krabic a klasických kartonových krabic 3VVL a 5VVL v INPAP nabízíme i kartonové krabice z třívrstvé lepenky na míru.

Hlavní činností společnosti Kartonáž TERMIL s. Výrobu papírových krabic nabízíme různých tvarů a velikostí. Tu poskytujeme našim zákazníkům v podobě klasických konstrukcí, které si můžete vybrat z FEFCO katalogu na našich stránkách, nebo nabízíme krabice na míru dle Vámi zadaných požadavků. Náš team specialistů dokáže přesně navrhnout ideální rozměr i technologické řešení papírových krabic na míru vašim potřebám.


Nemusíte se omezit výběrem typizovaných, nejčastěji dodávaných boxů. Přímo pro vás jsme schopni realizovat i atypicky tvarovaný, různě zpracovaný obalový materiál. Kartonáž Michálek - zabýváme se výrobou a prodejem kartonových obalů na zakázku.


Naše kartonáž Vám vyrobí přesně takový obal, jaký budete potřebovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.