Doplnění freonu do lednice

Pokud by to byla lednice ještě plněná freonem ,tak s ní do šrotu. Záležet bude na spoustě jiných faktorů myslím. Jak je kombinovaná lednice stará?


Zkontrolovat chladící systém,mrazák mrazí a lednička na max,chladí jenom na stupňů. Vestavěná kombinovaná chladnička Whirpool. Neni to z duvodu pruniku oleje do chladiva, protoze chladivo je v kontaktu s olejem stale, ale proto, ze takove postaveni na hlavu ji proste nepomuze!

Spis to vypada na unik chladiva. Poptávka: servis, doplnění freonu do lednice , Oleksovice - již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka. Zkuste to také, služba je zdarma.


Máme stejný problém, prý je to kvůli úbytku chladící kapaliny. Ano,opravář řekl únik chladící tekutiny do pláště ledničky , nebo tak něco. Dobrý den, mohlo by se jednat například o únik chladiva.


To by vysvětlovalo i časté spínání a delší chod. Chladivo se dá doplnit , nicméně do takto staré chladničky bych už asi příliš neinvestoval.

Omlouvám se, přehlédl jsem. S pozdravem, Mirek Prokop . A co takhle tu lednici pořádně umýt, abyste měl jistotu, že v ní není pozůstatek té Vaší sýrové záležitosti? Odtud do té lednice totiž není vidět.


Smích A že by freon smrděl po zkaženém sýru? Proto se začaly nahrazovat méně škodlivými hydrogenovanými CFC, které se rozkládají dříve než dosáhnou výšky, kde je ozonová vrstva. Kompresor vtlačuje chladicí médium v plynném stavu do výměníku, který je tvořen dlouhou tlustostěnnou kovovou trubicí (černá mřížka na zadní straně ledničky ). Jo, tohle ty opraváři řikali všichni únik chladiva do izolace. Odmražoval jsem dneska lednici a nechtěně jsem zevnitř propíchnul plast, ve kterém je nejspíš chladící kapalina (soudím dle toho, že v lednici nejsou železný žebra, ale police z tvrzeného skla). Chápu teda dobře, že to bude oddělený do dvou komor, právě pro přípa kdyby se někomu povedlo to co mě?


Pakliže je teplé žebrování a lednice přesto nechladí, je to velmi špatné, oběh v lednici je pravděpodobně ucpán vnitřní korozí nebo nečistotou a tak je lednice prakticky neopravitelná. Lze sice vyměnit agregát, lze jej sehnat k lednicím do stáří let, ale je to velmi nákladné a spolu s prací může cena . Ve výměníku se plyn ochladí a změní na kapalinu (kondenzace). Přebytečné teplo odevzdává kapalina okolí.


Pak se kapalina dostává do výparníku, . Pak volal, že opravit se to dá , ale je. Roberete chladící medium ti dodají do lednice i dneska jen je rozdíl, že bez freonů ,ale čpavek rozhodně ne.

Popis: Kompresor ze šrotového materiálu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.