Pračka při ždímání skáče

Zdravím, právě jsem se přestěhovala a potřebovala jsem koupit pračku. Skákající pračka už rozebírají maminky na webu eMimino. Poslední dobou se stává, že při odstřeďování (pouze při nízkých otáčkách) skáče po koupelně.


Napříkla když se ždímá povlečení, nebo velké ručníky, v pračce se z toho může udělat „velká koule“ a když pračka začne ždímat , tak se buben . Někdy odskáče i čtvrt metru z jejího místa. Nevíte, co by to mohlo způsobovat, případně kolik by stála.

Máme pračku která skáče , když pere. Je pěkně v rohu, volně stojící, takže při práci sebou i mlátí o stěny, ale i když bysme ji před každým praním posouvali dál od zdí, tak stejně bude skákat s dělat hluk od podlahy, existuje nějakej způsob jak ji zklidnit, nebo je to prostě jenom zboží pomlčka šmejd a nedá se s tím nic dělat? Jak vyřešit aby pračka neskákala a nerozbila mi. Přestože jsme podle návodu odstranili aretaci bubnu a pračku v koupelně srovnali do roviny, pračka při ždímání skáče.


Kdybychom ji nedrželi, rozmlá. Nikdy jsem neždímala více než na 8otáček. Koupili jsme si novou pračku.


Po zapojení již od prvního praní pochoduje po koupelně a při odstřeďování skáče. Jedná se o výrobní vadu?

Po vybalení pračky , jste ji zapojili, ale nedemontovali jste přepravní zajištění. To zpravidla tvoří šrouby, distanční válečky a někdy i vzpěry, kterými . Menší Porucha Při ždímaní 7Otáček. Může To Souviset S Ťukáním Pračky.


Do protokolu uvedl, že závada na pračce není, ale že má při provozu vibrace. TO, že skáče , môže mať rôzne príčiny. Alebo môžu byť zaseknuté pružiny, na ktorých visí bubon a preto tieto vibrácie sa prenesú na skrinku. Poptávka: oprava pračky Indesit, při ždímání skáče a rachotí - již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka.


Zkuste to také, služba je zdarma. Hlučnost při praní dB(A) 60. Příspěvek od Hope neděle 10. D ) sedela na pracce a delala zavazi 8-) nova uz to nedela :) . Po bytě skákala leda stará Tatramatka, moderní pračky už to mají vychytané.


Pro úsporu energie a vody je pračka vybavena technologií Fuzzy logic. A pracka skace jen nekolika malo jedincum. Docela me ale vydesilo, ze by to mohly byt nejake tlumice,ci co. Ja jsem ji nikdy pri odstredovani moc nepozorovala,to az posledni dobou :),ale je pravde,ze se fakt dost klepe.


Teda ani tak ne, kdyz ma nejvyssi otacky, ale hlavne kdyz uz ukoncuje zdimani nebo do nej najizdi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.