Láska z paříže

Pařížský byt, co zůstal sedmdesát let zavřený. Balíček dopisů, v nichž si milenci slibují věčnou lásku, vůně starého parfému, gramofonová deska s nost. Tajemství, které čeká na Ruby Millerovou, přijíždějící do Paříže s dvojí misí: 1. Harriet, co má samoty už plné zuby.


Paříž ji vtáhne do svého kouzla hned první večer a Ruby už ví, že sem nepřijela náhodou.

Osud ji zavedl do Paříže , . Nakupujte knihy online ve vašem oblíbeném knihkupectví Martinus. Hodnocení, komentáře, zajímavosti a informace o knize. Láska z Paříže od autora Alexandra Potter.


Hlavní hrdinka Ruby Millerová pátrá po dávných tajemstvích spjaté s láskou. Co se vám vybaví při vyslovení jména Alexandra Potter? Autorka světoznámých titulů?


Nyní má Jack přiletět za Ruby, aby společně oslavili její narozeniny.

Ovšem Ruby na letišti z telefonátu . Hledá se Romeo 2,- ks. Tentokrát to bude jinak 2,- ks. Lásce na stopě 2,- ks. Na stejné vlně 2,- ks. S tebou už nikdy 2,- ks.


Já a pan Darcy2,- ks. Jak řeší problémy vývojář(i) Intelu? Kupte si knihu, podělte se s ostatními čtenářkami o Vaše pocity.


Ztrapňovanou hrdinku, spoustu cukru, předvídatelný děj a tentokrát i něco navíc. Mimořádně velkou dávku kýče a klišé. Vondroušová se v Paříži ukázala skvěle. Další slevy knih a učebnic na Kupi. Kupovaná nová, jednou čtená, super.


Ilona Svobodová prozradila svou největší lásku. Ale žít by s ní nemohla! Gabriela Partyšová v pořadu Prásk!

SOUTĚŽ: Kdo vyhrál s pořadem Prásk! Eiffelovky obšitý rokajlem Toho a. Větší dekorační srdce na položení, na zavěšení - sobě pro radost, nebo jako dárek milému. Hlavní město Francie je jednou z nejoblíbenějších turistických destinací. Pokud i vy toužíte Paříž navštívit, ale není vám přáno, vydejte se do města lásky alespoň prostřednictvím filmu. To je, ale slovní hříčka.


Je tomu pár měsíců co ke mně do ateliéru přišel zamilovaný pár, který je okouzlen Paříží. Dřevěná krabička na čaj se přihrádkami, které lze vyjmout Kovové zapínání Může být využita i na jiné účely, např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.