Křepelčí vejce 18ks

Počet jednotek (v balení). Přestože je zajištění správných informací o výrobcích věnována nejvyšší péče, jsou . Výživové údaje ve 1g:Energetická hodnota 1kcal,Tuky 1g- z toho nasycené mastné kyseliny g,Sacharidy g- z toho cukry g,Bílkoviny 1g,Sůl g. Praha a okolí, doprava zdarma. Uzavíratelné platíčko na vejce 157x153xmm průměr mm.

Kč s DPH (Kč bez DPH). CHOVATELSKÉ POTŘEBY OBALY A NŮŽKY NA KŘEP. Nabízíme kompletní nabídku křepelčího masa, ať již v kuse, tak také porcované. VEJCE OBAL NA KŘEPELČÍ VEJCE KS. Možno je také s kůží nebo bez kůže.


MRAŽENÁ KŘEPELČÍ SRDÍČKA. Cena za ks bez DPH: Kč.

Doba dodání do hodin platí v případě objednání zboží do 15: hodin. Internetový obchod společnosti FANY Gastroservis. Akční letáky a slevy na vouchery. Doprava do Plzně zdarma.


PLATNÉ DO SMAZÁNÍ INZERÁTU. Další slevy vajec na Kupi. Maďarské jumbo masné a belgické masné. Chov s volným výběhem v přirozeném prostředí. Zboží určené k přímé spotřebě.


Nabízím k prodeji přebytky vajec z chovu křepelek japonských v balení po nebo ks. Zobrazit telefon: Šumice , okres Uherské Hradiště 23. Farma Král Královská vejce L 10ks.


Produkt nemáte v košíku. Jsou 5x menší než vajíčka slepičí, ale obsahují 5krát více vitamínu A, 8krát vitamínu Ba 2krát vitamínu B2. Jsou složena z žloutku a bílku zbylá procenta jsou skořápky.


Křepelčí vajíčka v plastovém obalu po kusech.

Pokud nevíte jak vajíčka připravit můžete se inspirovat . Pouze konzumní, plato 18ks za 45Kč. Máme i vejce nosnic z volného chovu. Dále k prodeji plata na křepelčí vejce na 18ks vajec, balení po 10ks za 38kč, balení 10. Jde o potravinu, vyrobenou pro stát Česká republika.


Alergeny: Vejce a výrobky z nich. Pokud je Vámi zadaná adresa správná, kontaktujte správce webu nebo nám položte dotaz na dané zboží přes konktatní formulář. Dotaz na zboží, Dotaz na práci, Technická podpora, Zdravý catering, Závazná rezervace na akci.


Konzumace vajec se doporučuje lidem trpícím častým nachlazením, protože mají antibakteriální účinky. Zlepšují astma, zamezují bolestem hlavy, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.