Mandlova múka

Navyše obsahujú nenasýtené mastné kyseliny, ktoré pôsobia preventívne pri niektorých ochoreniach. Je vhodná pre bezlepkovú diétu. Naša mandľová múka obsahuje v 1 iba lúpané biele mandle pochádzajúce z USA , kde sa produkuje až z celkovej svetovej produkcie mandlí. Medzi hlavné benefity týchto neodtučnených mandlí z ktorého je múka vyprodukovaná patria: obsahujú zdraviu prospešné tuky, ich konzumácia znižuje riziko vzniku . Môže plne nahradiť klasic.


Takisto sú významným zdrojom nenasýtených mastných kyselín, ktoré sú dôležité pre zdravé fungovanie kardiovaskulárneho systému.

Vhodná na výrobu mandľových ciest napr. Výroba mandľovej múky vám ušetrí nemálo peňazí, ak podporujete paleo diétu, zdravú stravu alebo ste celiatik. Opäť prechádzam na domácu výrobu.


Vždy som si myslela, že výroba mandľovej múky je zložitá. No expresná výroba domácej mandľovej múky je tak neskutočne ľahká. Ak si ju raz pripravíte doma, už nikdy. Makrónky- mandľová múka.


Mohla by som namiesto mandľovej múky použiť najemno pomleté mandle do makróniek?

Alebo použiť gaštanovú múku? Medzi hlavnébenefity mandlí patrí: - obsahujú zdravo prospešné tuky, ktoré takisto nájdeme v olivovom oleji. Zloženie: mandľová múka 1. Nutričné hodnoty v 1g: bielkoviny g, tuk g, sacharidy g, vláknina g, voda max g. Minerály: Ca 2mg, Fe mg, K 6mg, Na 3mg , P 4mg, Mg 2mg. Prirodzene bezlepková mandľová , kokosová a lieskovcová múka je pokračujúcim článkom na tému bezlepkové varenie a pečenie ( podľa mojich skúseností ) wink Tentokrát sa budem venovať prirodzene bezlepkovým orechovým múkam. Výhodou týchto múk je, že si ich hravo . Tak klesá obsah kalórií v porovnaní s inou bežne dostupnou mandľovou múkou o. Listovanie za studena má aj iné . Zároveň je zdrojom zdravých tukov, ktoré tvoria viac než polovicu jej zloženia.


Nezanedbateľným faktorom je aj vysoký podiel vlákniny, až gramov na 1gramov. Vyrába sa jemným mletím sladkých mandlí. Múka je vhodná na prípravu sladkých i slaných koláčov a pečív, palaciniek, marcipánu.


Populárna mandĺová múka aj na bezlepkové pečenie. Ak mávate problémy s únavou, pravidelná konzumácia mandlí vám môže pomôcť tieto pocity odstrániť. Mandle sú veľmi bohaté .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.