Kovová síťovina jemná

Toto je extrémně jemný kus drátěného pletiva z nerezové oceli. Jedná se o jemné pletivo z mosazi. Slouží na třídění sypkých materiálů a filtrace ve sklářském, chemickém a potravinářském průmyslu.


Nerezová tkanina kovová , se čtvercovými oky. OV, moderní architektura.

Mohlo by Vás zajímat: Síť svařovaná pozinkovaná. Vybrané rozměry trvale skladem. Lesnické pletivo uzlové ZN. Vhodná pro modely bojové techniky 1:Rozměr x 1cm. Vám ušetří spoustu času.


Nabízíme výběr tkaných i svařovaných sít různých velikostí ok, drátů, formátů. Kovové tkaniny, kovová síta a pletiva. Jsme schopni dodat různé typy drátěných sít – žebérková síta a svařované sítě s většími oky, ale i jemné mikronové filtrační tkaniny.

Svařovaná síta, žebérková pletiva s většími oky se dodávají v tabulích . Profilová ocel neušlechtilá. Tyče a profily válcované za tepla z nelegované o. Hrubá silonová síťovina , Příslušenství, 97. Hrubá kovová síťovina , Příslušenství, 148. Německé batohy a vaky, Příslušenství, 183.


Road signs: allied western front WW II. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Jemná kovová síťovina najdete a porovnáte na Srovnanicen. Nově přehlednější a rychlejší. Celková plocha o rozměrech x 1cm.


Clear Advantage (neviditelná) - exkluzivní, velmi jemná síťovina - průhled lepší o proti standard síti (černá). PES síťovina , hustěji tkaná - zachytí i pylové částice (barva černá). PES vlákno s PVC povrchem, silnější síť- odolá drápkům dom.


Ultra jemná síta pro nové druhy aplikací. Vývojem našich extrémně jemných sít byl splněn nezbytný požadavek velmi jemného mechanického předčištění vhodného především pro membránové bioreaktory.

Tato síta totiž spolehlivě odstraňují vlasy a drobné vláknité částice. Dalším vhodným druhem použití jsou výpusti do.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.