Broušení nožů brno královo pole

Vážení zákazníci, nabízíme Vám velmi důležitou a potřebnou službu: broušení Vašich nožů. Brousíme nože obyčejné i. Nožířství Brno U Tupých Vám nabízí prodej a broušení nožů , nůžek a dalších nástrojů, včetně lékařských. Otevírací doba: denně (Po-Ne) 9. Nabrousíme cokoliv pro dům, dílnu, zahradu i profesionály.


Zabýváme se prodejem a broušením nožů a nástrojů pro pedikúru, manikúru, kosmetiku a kadeřnictví.

Brno -Kohoutovice, informace, aktuality, pozvánky na akce, aquapark. Přitom dobře nabroušený nůž, nůžky či břitva dokáží mnoha lidem usnadnit práci a zkvalitnit její výsledky. Majitel a zakladatel firmy sídlící v brněnské Hrnčířské ulici se broušením nožů zabývá již sedmapadesát let. V současnosti jsme v Brně pouze dva vyučení nožíři, ten druhý je v Pekařské ulici. Adresář firem - broušení nožů a nůžek - Brno - Královo Pole.


Prodej nástrojů Pilana, Freu Dimar, Karned. Nabízíme expresní broušení do hodin, svozovou službu, měřící výstupy a kontrolní protokoly dle automobilových standardů. Lokalita: Brno - Královo Pole , Ponava.


Na ostří nože - Nožířství Tupých Hrnčířská 2 Brno - střed - Veveří, tel.

Zvenku nenápadný obchůdek. Když vejdete dovnitř, možná vás překvapí nejen veliký výběr celého nožového sortimentu, ale i ostřílení. Sada na ruční nástroje Tormek HTK-7je kompletní sada pro broušení ručních nástrojů za výhodnou cenu oproti kupování přípravků zvlášť.


Tormek HTK-7obsahuje přípravek SVM-na broušení nožů , přípravek SVM-1na broušení dlouhých a filetovacích nožů, přípravek SVX-1na broušení nůžek, přípravek . K těmto hračkám nemám moc důvěry, většinou se účinnost těchto zázraků nanejvýš vyrovná klasickému kolečkovému ostřiči, který je dobrý tak na potažení nože (s následným obtáhnutím ocílkou) před stahováním králíka. Stejně jako ostřičky vrtáků nasazované na vrtačku. Chceš-li nůž opravdu pořádně . Spotřební, průmyslové zboží - maloobchod.


Zbraně, armádní výstroj, lovecké potřeby. Nabízím opravy elektrických i mechanických gastronomických zařízení či broušení nožů , ostří a čepelí. Provádíme veškeré sklenářské práce, broušení a vrtání skla.


Vyrábíme celoskleněné dveře, zástěny na sprchové kouty,. Yurii Zubkov BROUŠENÍ NÁSTROJŮ. Brna o místních poplatcích včetně . Krajský soud v Brně , odd. Obstaravatelská činnost.


Zobrazit pouze výsledky lokality Brno. Internetový prodej nožů, nůžek, kuchyňských potřeb, holicích a střihacích strojků, broušení nožů , nůžek, složení do masostrojků, střihacích hlavic na vlasy i srst, potřeb pro kuchaře a řezníky, koření, . JAN BOHDAL, BROUŠENÍ NOŽŮ.

Příště otevřeno - dne 6. CPS - chromování - broušení. Strojírenství, stroje a kovovýroba - Nožířská výroba - AAA DODAVATEL. KRÁLOVOPOLSKÁ KOVÁRNA, s. CZ - Katalog firem a institucí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.