Zádržný systém na střechy

Top Safe je specialista na záchytný systém střech pro bezpečnou práci na plochých střechách. Vyberte si z široké nabídky. Zádržné systémy na střeše proti pádu osob - způsoby navrhování.


Ploché střechy se zvláštními tvary - použití jednotlivých kotvicích bodů a lanového systému. Tímto způsobem se lze vypořádat s většinou případů, které mohou nastat u plochých střech.

Kombinace lanového systému a jednotlivých kotvicích . Možná jste si už někdy při pohledu na šikmou střechu nebo při vstupu na plochou střechu všimli pravidelně rozmístěných ocelových háků nebo krátkých ocelových trubek propojených ocelovým lankem, a říkali si, k čemu vlastně slouží ? V průběhu životnosti střechy je nutné provádět pravidelné kontroly případně drobné údržby. Na střechách se v dnešní době nachází různé technologie, ke kterým musí být zajištěn bezpečný přístup pro provádění pravidelných revizí. Vymezení ploch na střechách vhodnou ochranou proti pádu - názor autora.


Ochranu proti pádu není nutné . Proto součástí každé stavby je vypracování záchytného a zádržného systému.

Společnost Protocol CZ spol. Návo jak postupovat při projektování bezpečnostního systému ABS. Návod je určen projektantům, realizačním firmám, investorům a provozovatelům staveb, kde se vyskytují ploché i šikmé střechy.


ROOFIX je jediný český zádržný systém střech a trhu. Je certikovaný a splňuje potřebné normy. Získejte jej v TOP kvalitě za bezkonkurenční cenu.


Na všech novostavbách musí být upevněn záchytný systém střech, který lze přizpůsobit jak plochým, tak sedlovým střechám. V případě, že byly kotvící body nebo zádržné systémy střech vystaveny pádu osoby, musíme je vyřadit okamžitě z provozu a povolat oprávněnou osobu, která je zkontroluje v co . Zajímá vás odvodnění střech ? Díky projektu našeho partnera Koordinuj. Záchytné systémy - horizontální a vertikální.


Střecha musí být dle čl. Horizontální záchytné systémy. Trvale osazená nebo přenosná záchranná vedení, sloužící k zajištění dvou a více osob proti pádu z výšky nebo do hloubky. Typické použití: zajištění jeřábových drah, pochůzích a revizních lávek, zajištní střech a střešních konstrukcí, balkonů, fasá .

Instaluje se na střechách budov, kde je vyžadován pravidelný přístup pracovníků, bez ohledu na to, jak často k němu . Každá střecha potřebuje údržbu a proto je vhodné už v rámci projektových prací se zabývat opatřeními, které umožní bezpečnou údržbu střechy a zařízení umístěných na střeše. Například odstraňování nadměrného množství sněhu je bez . Zádržný systém s poddajným vedením pro šikmé střechy. I pro šikmé střechy má firma Innotech vhodný výrobek pro osazení nerezového lana na kotvící sloupky. Systém může být průběžný i neprůběžný.


Kotvící sloupky jsou osazeny na nosné krokve. Montáž na hotovou krytinu umožňuje využití systému jak pro novostavby, tak zejména pro renovace střech. V nosných kotvících bodech je integrován tlumič rázu, kvůli .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.