Vodácký barel 50l

Barel VODÁCKÝ RÁJ l : Široký šroubovací uzávěr se silikonovým těsněním, vejde se napříč do lodě, originál do kanoe. Barel má široký šroubovací uzávěr se silikonovým těsněním, vejde se napříč do lodě, originál do kanoe. Hodnocení produktu: (recenzí).


Barel l širokohrdlý Plastová nádoba na vodu. Vyobrazené foto je pouze ilustrační. Zboží je na našem externím skladu,. CEV 50l PH 3- 5Kč v obchodech Porovnat ceny.


Barel - l - vhodný pro montáž krmných automatů. Barel o objemu litrů Plastový barel o objemu litrů má hned několik výhod. Má přesné průvleky pro povlečené lanového zámku, po instalaci krmného automatu je tedy dobře zabezpečen. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Univerzální soudek s objemem 6l Široké hrdlo se silikonovým těsněním. Parametry: Objem (l) Výška (cm) 1 Průměr soudku (cm) 1. Plastový sud – Sud se širokým šroubovacím uzávěrem se silikonovým těsněním a pevnými úchyty umožňující snadnější nošení. Water Element je největší prodejna lodí a vodáckých potřeb,půjčovna lodí, vodácký bazar,vodácká a kajaková škola,servis lodí a vybavení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.