Prodám kuchyňskou linku včetně spotřebičů

Krásná, velká, černá kuchyňská linka. Velikost kuchyně 250x180. Pracovní deska je nová-5roku. Kuchynská linka světle hnědá.

Prodám masivní kuchyňskou linku se spotřebiči -lednice,vestavná myčka,varná deska a odsavač. Nová nepoužitá kuchyňská linka 2m. Prodam 7let starou kuchyňskou linku včetně horkovz. Prodám kuchyňskou linku Koryna se spotřebiči a komodu.


Prodám plechovou kuchyňskou linku včetně plynové varné desky s integrovaným zapalováním, dřezu, osvětlení, bez baterie. Je velmi hezky zpracovaná. Je komplet včetně pracovních desek, kování, úchytů.


Prostě celá kompletní linka.

Bez spotřebičů a dřezu, dřez možný za 1. Prodám roky používanou kuchyňskou linku vč spotřebičů. Cena se skládá z: trouba 5. Kč, vestavěná digestoř 1. Prodám novou rohovou kuchyňskou linku 270x180cm. Nabízím k prodeji kuchyňskou linku včetně spotřebičů. Naše sklady v Jindřichově Hradci disponují stálou nabídkou více jak kuchyňských linek.


Disponujeme vlastní dopravou pomocí které zavážíme kuchyňské linky po celé České republice až k Vám domů. Všechny kuchyně jsou plně servisovány, před prodejem ošetřeny a na spotřebiče Vám poskytujeme prodlouženou . Kombinovaný sporák s multifunkční troubou, digestoř, obojí zn. Samostatná horní rohová skříňka. Kromě nich prodáváme také kuchyně nové, koupelnové sestavy a ostatní nábytek.


Celá kuchyňská linka včetně spotřebičů Prodám celou rustikální kuchyňskou linku , včetně spotřebičů. Tradiční a kvalitní kombinace dřeva a lamina. Stáří kuchyně je cca let, spotřebiče méně.


Bodově LED podsvícený podhle chladnička LIEBHERR,energ. Použité rustikální kuchyně z masivního dřeva jsou vykupovány přímo z německých domácností např.

Ve většině případů jsou vybaveny veškerými spotřebiči kvalitních značek a jsou udržované a zachovalé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.